Wednesday, November 24, 2010

Ku perhati, Ku berfikir, Ku luahkan...

2 JEJAKA TAMPAN
Title entry nih msti korg terburu2 je nk baca en? BIASA hakhak :D

Damn!~ Rasa sebak je hati ini tiba2. Why?? Why?? Why??????!!!... Sesungguhnya hanya aku je yang tahu apa yang membuatkan perasaan aku begitu sukar untuk menerima semua dugaan ini. Then, hanya di sini mampu aku luahkan segala permasalahan yang melanda...tak tahu kenAPA. Rasa nak sepak terajang je dekat org2 yg dah 'break my heart' eceh jangan terasa wahai jejaka2 tampan especially Asraff Amirul and Amir Aizat, sorry Amir sbb aku dah terluahkan sedikit rasa 'nyampah' aku kat ko.. hehehe,serious aku kecewa, sedih, terasa hati, segalaa bagaaai, rasa nak pergi jumpa ko je! *Eh tetibe lak.

 Bile lah aku nak dapat pasangan yang sesuwaaaaai (sengau gituuu) yerk? Ape? Nak mencari cinta sejati bukannya senang. Korang ingat kalau jalan kaki tepi jalan, just suit-suit kat mamat2 tepi jalan tu then sangkut kat korang tu sure ke itu jodoh korang? Pikir la bro.. Err aku tak mcm tuh erk, aku jual mahal siket, org suit suit pun jgn harap nak suruh aku pandang, jeling siket pun assalamualaikum lah ahaahha xD, Okaylah Tadi ade konflik rumah tangga siket ng c Asraff Amirul nih, aku bgthu die somethin then die ckp nnti die bgthu kat c Amir Aizat, so aku cabar lah "kalau berani, buatlah" hampeh -,-' MALU JE DIE G BUAT BTOL2, okay tak pe en Mir? Kita nak gurau malam2, Tapi.. adelah kata2 dorg2 nih menykitkan hati aku,sbb tuh aku sebak smcm je (aku punye sebak jgn maen2 eh, POWER!!), Rasa tk nk tgk dh muka mereka berdua ni heheh. Alaaah, Amir and asraff amirul tak tahu pun yg aku sebak atau touchin' segalaaaa.

Aku harap dorang tak tahu. Blog aku ni pun dorang tak tahu rasanya! Kalau dorang tahu pun, dorang bknnye nk bukak, Amir kata " Aku mana reti bukak blog, blog pun aku tak thu ape bnde". Omg -,-' Okay yela encik Amir Aizat oooi. Okay sambung balik hehee. Lepastu aku konon merajuk lah kan hahaha, then c AA mcm ni eh, "macam mana nak bg ko happy ni? nk tumbuk?" aku pun mcm -,-' asal ko tak bg aku terajang je? boleh aku gelak besaaawww :P yelaaaa,aku tahu ko nk bg aku tergelak dengan lawak ko tuh. Tp aku senyum jelaa baca ayat2 ko tuh, boleh? :D. Hehehe,


SENYAP..
'

SUNYI..


SEPI..

Okay.. dh tgk kiri kanan. Jom tidur? :) Kalau nk bercerita pasal mereka ni mmg smpai pg besok lerrr -,-' mereka ni pelbagai kerenah taawww ahaha :D
Selamat Malam to olls readers..