Thursday, November 25, 2010

Mengisi Masa Lapang :)

HA!! HARRY POTTER??

yeee aku baru tengok ,tk mcm korang2 dah tgk lama dah, kluar iklan je tros gelabah nak g tgk, jerit jerit "eee nak tgk!! nk tengok jugak!!" lepastu bile dh tgk, konon ckp "aku dah tgk, ko dah tgk ke belom?" eceeeh semua tu poyo je tuh, muka plastik hehe -,-' Okay so aku ng Anis dah smpai di Wangsa Walk Mall dalam pukul 6.30 mcm tu kot? Tak tgk jam pun. Yelaaa makcik excited sgt nk masuk 'cinema'. Hehehe. Ok dah, kiteorg pun tgk dkt skrin tv ape ntah nama tuh. Aku pnggil skrin tv jelaaa erk. Hmm dah tgk tgk, tunggu tunggu, kiteorg pun "Ha? HP full? errr-,-" then kiterog pun g jelah dkt Abang Ticket nih, try jelah tanya. Yadaaaa yaddaaa yaddaaa.. katanya ade dua kosong, mmg kiteorg dua org je. Ayah Anis ng mak die tak masuk wayang sama kiteorg pun. Mereka tidak suka yah cerita bagi tuuu hehehe :P Haaaaa, jam sekarang baru pukul 6.50 petang -,-'. Movie start 8:15, isk lama kan nk tunggu? So,tanpa buang masa, we olls..kami..kiteoWang, pergi lah isi peroooot di Popeye Restaurant. Btol erk restaurant? err ckp restaurant mcm tmpat gah je, cari tempat basuh tgn pun tak jumpa. Huhu nmpk sgt first time masok. kan kan kaaan? Hahahaha :D Hmmm aku order set ayam2 tuh tk ingt ape nama, c Anis order Burger. Yee ha'ah Salad bg dekat aku ye? Heheheh, Dah kenyang gile dengan ayam dua ketol, roti keras tk sedap, kentang, sayur2 semua tuh. Aku pun borin', buat ape lg kerja aku? Snapshoot laaaaah, emm tak sah kalau tak bawak camera kesayangan ku tuh. Hehehe. Tengok lah siket demi siket picture cuteeeyyyy2 aku nih. Hakhak xD



Hahaah, comot comot nye kite makan xD Okay skrg tgk muka yg ni eh? Ni muka sblum. Muka sblum ada lah touch up2 siket kat muka. Nmpk plastik je muka hehe :P Okay lepas jeh kiteorg makan, jam dah menunjukkan pukul 7:10, ape lagi? Solat Maghrib lah, sorry lah takde gambo dekat surau lah. Hahaha nak gak ke nengok muka aku pkai telekong? tengah amek air sembahyang? xD Laen kali kot, busy sangat aku nk tgk cermin pun tak leh ,ramai gadis2 ayu rmpas cermin aku. Dorang make up2 pulak tuh isk, marahnye makcik tk dapat tgk cermin heheeh :P



Wah2, tengok tuh tengok tuh. Ceria semacam je. Mesti ade pape nih? Hehehe, Tengok muka bersih ssemacam jeh! Hahah, geramnye makcik! Adelah tuh sbb ape -,-' time ni nak masok 'cinema' dah. Before masok nih kiteorg g lah jap jalan2 robda2 kat Wangsa Walk Mall nih. g lah Popular jap tgk novel2 terbaru dan terhangat di pasaran. Then g ziarah jap buku2 exercise form 4 jap. Ececeeehhh!! Hahaha :D



Fuyooo! Ternampak 'nur' di situ yeh! Di belakang kuh, hehehe, haaa crite ni lah aku tgk, yelaaa aku bru tgk, korg dah lame tgk kan? kan kan? Bgos, tahniah kalau dh lama tgk. Boleh berbangga lah kaliaan eeheh xD Hmm anyway, cerita nih bnyk suspen en? Aku bnyk kali je nk terperanjat ng alunan2 music die, kalau boleh nk peluk je org sebelah ahaha gataaai sungguh kamu ni xD



Hahahahambek ko! Skali dua aku mkn, hekhek taklah, satu lg tuh teman sebelah aku yg pnye. Gile ke nk mkn dua dua? Yang satu ni pun tak habes nak sruh mkn dua dua. Kalau tahu beli satu je pop corn tuh. Tu lah akibatnye org tamak heeheh :D Takpe, duit masing2. Sorry lah lawa sgt gmbr aku, aku edit je tuh jd muka double troube gituu :P Dalam ni pun masih sempat lg we olls snap snap erk, biasalaa kami mmg mcm gini. Tabiat. Hee.




Muahahaha mcm ape je muka aku. Nak balik dah time nih, Baru je kluar dari panggung wayang xD Time nih sambil2 snapshoot, kiteoWang sekodeng2 mencari mak dan ayah c Anis. KiteoWang tuh aku dan Anis lah yeee! Faham tak? Okay takpe.

Hmm nampaknya skrg dah pagi bukan malam lagi dah ahaha xD tapi mata aku still berkeras tak nak tutup. Bagos lah kalau mcm tuh, boleh aku kacau2 org tgh tgh pagi ni hehehe. Okaylah u olls, esok esok sambung lg ye. Penat dah aku menaip untuk pnjg kan cerita di entry kali nih :P
Good Night!