Tuesday, November 23, 2010

Apa lagi Movie lah, heheh :D

Salam awak semuaaa <3
 ehem eheeeeemmm, hukhukkhuk!!

sekarang dah pukul brape erk? hmm u olls smua dah mandi ke belom? dah sembahyang ke belom? ahhaks :P
Okaylah, aku saje je nk post cerita dkt blog aku nih 2 kali sehari cooozzz bosan sgt laah -,-' makin cuti makin bosan. Sekolah salah, tak sekolah pun salah. kan kan kaaan? huhuh :D.
okay. Tadi aku online Facebook, ramai jugak yang online erk? apesal erk? Bosan kooot :) and lagi satu,kenape bile kat Facebook korg bukan main lg ,ckp bhasa tk boleh belah je -,-' kat luar biasa je,diam je,  kenapa erk? nak cari publisiti murahan erk? nk tarik perhatian ramai dkt Facebook tu eh? ahaa ade orang terasa kah? hehe padan muka :P takdeah actually aku tak de niat pun nk ckp kat sesape, siapa yang terasa tuh, pk2 kan lah selamat beramal :D hehehe, okay, tadi ade lah minah ni, die IM aku, katanya mcm ni

minah: ainaa, :p salam, nnti 'boy' nak hang ng kite. nnti kite hang together eh?
aku: w'salam ,biar betol?
minah: 'boy2' pun ikut ahaha suke
aku: mane ko thu? (somethin' like that aku lupa)
minah: aku IM ng die
aku: oo ok, bile? (bile hang)
minah: hari tu bile ntah aku lupa
aku: (aku pelik)..mksd aku bile hang?
minah: nnti lah ikut korang.
aku: oohh ok ok
minah: nnti pape text je
aku: ok ok :P
    Ahahaha sukenye ko 'minah' dpt kluar ng boy! okay nnti ko boleh bergmbr ng die kan?! hehehe:P
    Dah dah dah..lepas aku berfb.aku mandi jap en, lepas je mndi aku nk sarungkan baju aku, ada panggilan, aku tak angkt pun mula2.mama aku angkat, then aku dgr mama aku aku "angah! telefon!" arghhh sape pulak ni? aku cpt2 lah pkai bju. yadaaaa yaadddaa yadaaa..Anis call ckp "we,ko dh tgk Harry Potter tak? esok kluar nk tgk Harry Potter kat Wangsa Walk.." (erghh..aku ok je..) "pukul brape?" ( hhahaha), "emm ptg pukul 6" (aku pun okay laaa..okay bye laaa hakhak :D) then aku bgthu mama aku, aku sebut je nama ANIS, mesti lepas punye nk kluar haha, mama aku ckp "haa..pergilah..pergi.pergi.. tak balik rumah pun tkpe" haha :D perli je..aku dengan riangnye teros masok bilik heheh :P
    okaylah tuan2 dan puan2 aku nk solat jap,skrg dh maghrib yee :D