Wednesday, December 29, 2010

Barbie Dolls?

Assalamualaikum Tuan Tuan dan Puan Puan.

Lek lu. Sebelum apa apa. Aku nak ucapkan selamatt tinggal dekat kawan sebelah rumah jer pun. Selamat tinggal eh haha. Okay dia nak pergi balik ke alam maya dunia Kolej UNITI, PD. Betol kan? Ahaks~ Semoga selamat sampai dan semoga perjalanan awak dalam keadaaan baik baik ajah dong sayang. Wokaih, sekarang aku dekat rumah dia. Ulang suara.. sekarang aku dekat rumah dia ye. Rumah jiran aku ni ha. Bukan rumah DIA. Dah naik gila ke apa? Hihihi ulang balik ah, aku dkeat rumah jiran aku. Tengah tengah menaip ni pun dekat rumah jiran aku. Yelaa, dia panggil datang rumah dia jap. Dia pun tengah busy sekarang (packing bag). Aku pun apa lagi. Masih sempat ye nak hupdate hupdate segala. Rajin ye Ainaa. Okay bagos. I saja nak show off muka dia. Jangan risau muka u tak masok paper Kosmo!


Kalau nak kenal hihhii. Boleh add her on fb wokaih. Yelah tu Ainaa.


OKAYH.


Asal barbie dolls entri kali nih? Hihihi. Macam cute sangat je bunyi dia kan. Ehem. Hahah ekceli tadi si ASRAFFari lah kononnnya nama dia kaan ,sent or tagged sama lah kan dekat aku gambar barbie yang cun melecun like Hamis Jalikha, eh bukan err. Barbie tuh dia yang pakaikan baju seluar kasot, ekseseri semua dia yang pakaikan dan dia yang tukarkan. Memang tak malu kan budak ni? Hmm. So aku rasa aku macam bangga sikit lah. Siket lah. Sebab dia punya motif tu ada kna mengena dengan aku. Habes buat apa dia tagged segala? Motif? Kalau takde, aku remove je tagged ko. Padan muka ko. Ko jangan nak kecewa bagai. Ainaa... Tak sayang mulut ke? Hambooi. Dah ar. Habes cerita pasal mulut mulut segala. Emm. Nak tengok ke barbie tuh? Comel sangat ke macam penulis blog ni? Tak tahu tak tahu.

Habes ko main game. Ko suruh aku plak en main game siap bagi website dia lagi. Jangan risau lah. aku bukak lah cuma dia menguji tahap kesabaran aku tunggu ke'loading'an dia. Jadi daripada muka tersengih sengih melihat barbie barbie comel haha jangan buat lawak lah terus muka ketat semacam. Ainaa please tunjuk Gambar barbie dolls yang comel tuh? xD








Ini kurang yerrr sebab seluar macam askar. Aku bukan nak jadi askar pun. Ko pun dah tahu kan. :D





See comel kan?. I really appreciate. I livinit ..hahahahhatttuuuihhsss :P
Apa apa pun, terima kasih. :)

p/s : Sorry mood aku dah hilang sebab bising dengan makhluk makhluk errr apa lagi kalau bukan sebab bola hihi. Aku tengah tengok Bola. Go Fahmi! go! go! Eh tetibe plak. Nanti dah menang kita sujud syukur ramai ramai eh. Jangan biarkan Fahmi sorang je sujud syukur.