Saturday, December 25, 2010

Bertunang je pun

Hello hai. Hari nih aku bangun awal sebab nak pergi kenduri bertunang. Aku sangat malas nak iron baju yang sangat sarat dengan labuci labuci segala. Gsok gosok mata, tengok phone tak de ape pun . Biar ah. Lantak ah. Aku bukan ade mood sangat nak sms dengan siapa siapa. Kan bagus hari hari macam nih. Kosong je skrin phone aku. Takde lagi 12 New massage 12 Missed Call. Lega hati aku. Tak ah susah terhegeh hegeh reply mesej. Kadang kadang time makan pun aku terpaksa reply. Tangan kanan makan tangan kiri dok toH teh toH teh balas mesej. Sekarang bagus ah aku free. Memang sebenarnya aku dari dulu free. Jarang pegang phone. Memang tak suka pegang phone. Time ada orang NAK NUM PHONE KO haa time tuh lah aku dok manja manja belai penuh kasih sayang dekat phone aku. Taklah dahsyat sangat. Kalau aku boleh mesej dengan Si Dia. Hahaah jangan buat lawak ah dari pukul 10 malam sampai azan Subuh.

Aku rasa aku merapu ah tadi. Sebenar topik awal bertunang. Tiba tiba ada soal msj ar, phone ar, Si Dia ar, ape aar. ------ Dah penat kiteorang pun naik tingkat atas rehat. Amek amek gmbr orang dok terkangkang kangkang tidor sedap. Dah penat en tolong orang memasak konon kat dapur. Cis macam aku memasak plak. Pisau tak cukup. Dah semua dah berehat dalam 2 jam macam tuh kot. Dah ramai yang dtaang. Gang kakak aku dah datang apa lagi. JOM NGAH TURUN BAWAH JUMPA DORANG . Aku pun malas arh. Jap g keluar gak. Tengok ada wow ada abang gambar grapher lah. Tak seronok biasa jeh time nih.Tak cover tak cover makan pun macam biasa jeh haha. Dah semua pun turun bawah nak tengok rombongan laki laki dah sampai. Dari Sabah bah. Dah semua dah bincang bincang. jemput makan semua. Haha time ni macam kibot siket. Dengan pinggan smua kan. Aku dah Hot hot dengan peluh nya. Dah semua naik atas duduk bilik pengantin perempuan sejuk siket dengan penghawa dingin hihi. Belum pengantin lagi sebenarnya.






















Yang pakai glasses tuh artis yeh. Bukan sakit mata

Dia bagi free kita amek satu balang










Sampai rumah pukul 8 kot. Aku tidor dalam kereta sampai lupa nak beli top up haha tak habes habes dengan topup. Dah lama tak tambah kot. Lek la der. Sekarang tengah IM dengan Awie (adik Ammar) . Ntah luahan perasaan berlaku. Bukan luahan yang SEBENARNYA SAYA SUKA AWAK  haha jangan bermimpi eh.