Tuesday, December 14, 2010

Best lah lagu ni.. I like~

Ehem ehem! Hay selamat sore semua. Isk kenapa hendon plak nih? Tak pe erk sekali sekala. Aku kan sekarang maen tukar tukar bahasa. Bahasa Malaysia aku dah kukuh dah, dapat A+ dah ,ahh berlagak!~ Aku rasa en aku paling paling expert bahasa hendooon lah! Hehehe :P Mane tak nye, asal aku tengok tv je. Cinta Kirana muncul. Asal aku dengar radio je, Endon Bandss kedengaran hakhak! :D
Dah dah, bukn ni yang aku nak sampaikan dekat kalian semua xD. Emm mesti ada maknusia yang jakon. Eh silap plak. JAngan mare. Mesti ada maknusia yang tertanya tanya .. Lagu ape Ainaa letak nih? Best nye!! I like~ hehehehe :P, Aday ang tanya taw jangan ckp takde~ sampai siap tanya kwn2 dia lagi tuh, siap nak massage aku lagi taw. Macam kelakar~ Tapi takpe. haaa. Ade orang ckp.. Sayu nye lagu kat belog ko. Ehehe, memang! Aku memang suka lagu jenis sayu layu nih. Okay .Dont worry. Aku bgthu punya. Mana boleh kedetot kedetot. Okay actually . Lagu ni dah lama dah. Aku kenal lagu ni pun time balik kampung Penang hari tu. Kalau aku tak balik kampung, tak tahu lah aku sampai sekarang. Huahuahua! Al maklumlah orang suka membaca jadi kurang lah mendengar kankankan? hehehe. Eeee ape lagi yang aku merepek nih. Bile aku nak masuk topic nih? bila aku nak bgthu nih? Okay, dah baca lama dah kan title entri tuh? Tu kata2 hikmat dari para peminat lagu nih. Bukan para peminat aku hee^^ apa salahnya kalau peminat aku kan? Terutama kawan2 aku yang agak jiwang. Okay ada yang tertanya2 kan lagu ape ni? ni lah lagu Di saat aku mencintaimu - Dadali. Endon band taw taw taw~ Tak brapa tahu sangat latar belakang band nih. Heheh bukan tak brapa tahu tp memang tak tahu. Aku tahu dengar..nyanyi.. baca.. tu je . Baca lirik lagu dia hakhak best kan? Hmm suka lah tu ko dah tahu tajuk lagu tuh. Bleh 4shared lah lepas nih. HEhehehe~ Aku saje je letak lagu ni. Tidak ada kena mengena dengan yang si mati mahupun yang hidup. Dan tidak ada kena mngena dengan aku. Boleh? hakhak~

Okaylah aku rasa sampai sini saje ucapan dari aku hakhak~ Korang yang luar sana tuh yang rasa mcm baru tahu tajuk dia. Boleh lah dengar pada bila bila masa di mana jua anda berada. Lets enjoy~

p/s : Saya sedang berblogging dan berfb sambil berbueno, okay?