Friday, December 3, 2010

Keputusan Kemasukan Ke SEKOLAH MENENGAH VOKASIONAL / TEKNIK TAHUN 2011

heyyyppp heypp.. Horaaaayyyy!!! :P
Sabar sabar yee Ainaa..

Waah wah.. tgk pada title entri nih mcm excited semacam je kan? Kalau u ollssss tgk muka i ,jgn ckp lg berseri2 boleh buat iklan safi balqis, ahahaaa.. Memang xcited pun sbb .. errr.. sebab.. okaylah sebab td aku balik dr jj au2 ,aku bukak blog tasha, then die ckp result kemasukan sek teknik/vokasional dh keluar, aku pun cpt cpt click dkt link die. Aku check check.. Waaahhh!!*meloncat! yesssss aku dapat!! hahahaha :D , semua nk tanya eh apasal tuh apesal nih, semua nk interview aku. Al maklumlah artis hahaha, Okay, sbnrnye aku dapat masuk ke Sekolah Menengah Vokasional ERT Setapak, Vokasional- Fesyen hekhekheeekk.. Tahniah jugak kepada sesiapa yg dapat tuh! Sgt seronok taaawwwwww :P Kepada yg tak dpt tuh, jgn shedih shedihhhhhh.. sbb aku gembira sgt skrg nih, hahaha *tetibe plak aku nih erk. Sangat tak terkata, maybe sbb aku mohon awal kot, hbes trial exam aku trus online nk mohon, awal tak? Biasaaa lah tu org terlebeeeh lebeehhh excited mmg cam gitu. Anyway, thanks dekat tasha sbb bgthu kat blog ko. Kalau tak, aku tak tahu lah smpai hari ni. Thanks sesangat :) Ko dah naek kan mood happy aku level 5 kooot. hehehe. Okay sape yg tak check lg tuh ,boleh check sekarang, cepat! Cepat! hehehe.