Sunday, December 26, 2010

Sikit jeh

Emm alah siket je. Kejap je. Bagi aku guna jap je. Dalam 4 jam macam tuh lah aku nak hupdate belog. Jap je ada teki teki dengan pembaca setia hehe^^.

Hah. Lek lu. Dah boring dengan fesebuk? Haha boleh lah hari hari lawat blog Ainaa Sposa. Nanti tak lah borin sangat macam selalunya. Kalau bukak blog Ainaa emmm dapat tengok mukanya yang comel comel tuh pun jadi lah. Alah, tapi buat apa kalau ada muka aku tak pe gak. Ainaa bukan nak letak muka aku kat blog dia. Hihihi. Lain kali eh? Tunggu aku ada tenaga nak open open folder nak upload picture u olls yah! orite. Dah sebenar nya malam ni aku tak berapa ada mood sangat. Bak kata orang Knock Out. En? Huhuhu. Ada lah sebab sebab tertentu antara aku dan dia haha tak lah gurau ah. Dah borin lah asyik dengar cerita pasal Ainaa jeh! TAK HABES HABES CERITA HIDUP DIA. Buat lah teka teki siket. Nak tak? Nak tak?

APA YANG SAMA DEKAT PERKATAAN NIH? haaa ayok ayok!!
kalau dalam BI what do these have in common? Tak terrer kot BI

BANANA
DRESSER
POTATO
GRAMMAR
REVIVE
*besar gitu tulisannya.saje .

Apa yang sama dekat perkataan nih? Haa kuikuikui. Nak tahu jawapan? Tunggu dan lihat .jawab lu. Dah ada orang jawab baru bagi tahu jawapan sebenar. Boleh? Okay Cunnnn~ Boleh try.


Status two oh ten (Apa tu?)

Meh sini jom tengok status dekat fesebuk aku selama aku jadi budak pmr dan budak lepasan pmr. hihi. Kalau ada yang merengek sana merengek sini LEMBABNYA INTERNET NIH, NAK TENGOK STATUS AINAA PUN TOK LEH. Haa, aku tayang kat sini jeh. Kalau ada nama uoolllss jangan jadi banggala.

Aku buat gambar nih siza Large jeh. Tak mo ah size X Large nnti semua seronok membaca sampaikan tak kelip mata (ye lah tu Ainaa)

Lek lu lek lu jgn bangga empunya nama

Kelakar?? kelakar?!


Haahaha almak ada gak terselit nama siapa ntah :D

Sikit je upload nya. Nak tengok lagi ntah lah. Hahaha. Malas nak cakap. Apa daaaa. Benda nih pun nak di ceritakan. Ni semua nak buang masa je. Tak de motif pun. Saje nak tambah tambah gambar bagi nampak ceria dan tak bored siket hattttuihs. Okay. Dah kembali mood asal! Dah jumpa jawapan? Rasa rasa tu jawapannya? Nak try? Jooommmm~ xD