Thursday, December 23, 2010

Sorang cari dekat Times Square. Sorang cari dekat KLCC

ah dah. Aku dah update dah lah. Adooiii ko ni azzam azzim amirul asraf tak sabar sabar! Hehehe

"Biasalah orang first time nak pergi jumpa sebab tuh nervous" Izzati kata dkt bf dia. (itulah permulaan bg entri kali nih , takde kena mngena dengan gambar di bawah ye pakcik makcik)



Sorang marah sorang merajuk. Sorang bengang sorang Panas. Sorang berangin sorang beasap. Sorang off phone sorang call. Haha aku hampir macam DAH AR MALAS NAK LAYAN. Apa apa lah macam serabot je. Hihihhi.   Dah dah cukup. Pembaca setia blog Ainaa faham kan title entri nih? Err tak faham pun buat buat faham lah eh sayang sayang ku sekalian huahuahuaaa! Dah hari nih macam penat sikit sebab pergi keluar dengan.. denga.. kawan. hihihi. Takde ape yang seronok yang boleh aku debatkan kat sini. Aku rasa ini lah entri pertama dan terakhir aku bercerita pasal kumbang dan bunga hihi. Aku tahu korang naik jemu punya, kankankankan? Yee yeee jelah. Angguk angguk sekarang. Naik jemu, lagi.. naik jeles .eheks~ *takde masa aku nak jeles ng Ainaa nih. Malas nak cerita jalan hidup aku masa aku keluar tadi sebab ada sedikit kenangan dan luka duka pahit manis berlalu harap maklum  tuan puan. Okay dah dah keadaan yang huru hara dah pulih semula. Mejamu selera kenyang kenyang dekat mana mana lah. Geraaai bawah sekali. Ahaaks~ Dah semua tuh g beli ticket en. Ada orang belanja weks jangan nak kembang sangat lah der. Mula mula aku g beli ticket dulu sorang sorang before dia datang atas sebab sebab tertentu hmm tiba tiba .. argh susah nak cerita lah panjang sgt aku rasa boleh buat novel 'Blog Ainaasposa' nih. Okay hihihih dah dah tuh teman dia beli ticket tgk tgk sebelah aku semua fullhouse! Adoi macam mana ni? Kita nak duk dua orang kan? Memang nak masalah kesian duit ko je. Dia pun belanja aku woish ticket lama buang ,atau buat kenagan terindah hihih. Kami tengok cerita .. alaaaaah aku naik mengantok! Aku masih Dara -.- Boleh lah best jalan cerita dia yang penting aku mengantuk tak habes2 menguap tak tentu hala tak peduli orang sebelah. Okay dah habes tuh ada pergi Gerai jap beli somethin jap. Tak payah kot dok tayang tayang kat orang nak bgthu barang yang aku beli sangat comel. Yang tak suka jd suka, yang tak percaya jd percaya ,boleh? Dah daaaaaahhh yada yadddaa yaddaa. Nak pergi mana nih? Ntah g taman arh. Okay jom.


KO PK AKU PEGI BERDUA KE HA! DILARANG MAKSIAT. DALAM PANGGUNG JE BERDUA

kakak aku -.- Yeee .... nanti aku amik gmbr ko ng die! (dia dengar lalu  menggeleng2kan kepala)


Kelakar?! KelakaR?!


Macam mengada gila je muka aku. Ko tgk ape? -.-


muka tahan gelak. Tadi nanges meraung raung kena tinggal sorg sorg.
hamboi Haqib hang kalau boleh tgk muka aku, tak lepas2 hihhihih.

Tengok atas tuh! Mana mana? Hahaha muka ko tak boleh blah je.



TERIMA KASIH HAQIB SEBAB SUDI AMIKKAN GAMBAR AINAA DAN KAKAKNYA, TERIMA KASIH ATAS SEGALA2NYA. KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA~

hahaha huruf besar gituu. saja.
ko tgk tudung aku -.- dari pada muncung muncung terus jadi bulat. gelak kuat sangat. Abang grapher buat lawak lah hihih :)



Cayalah! Terima kasih atas segala2nya. :P


Macam apa ha? mentang2 aku tak nmpk. Dia boleh suka hati buat apa saja gaya. hihihi.


Sebelah panjang sebelah pendek. Apakah itu?? emmm! teka teka! :D

Hahahaa! Kakak aku yang amikkan. Dia kata sgt2 tak leh lupa gmbr nih. Asal tgk nak tergelak. Sbb dia posing maot kat belakang bila aku tgk apebende yang kakak aku gelak nih. tgk tgk dia tak prasan aku tgk dia,dalam dua tiga saat dia bru prasan .wooooi!!! 


Ada apa apa komen? hihihi :P Rasa macam boleh buat frame huahua!
Boleh pandang pandang ,jangan pegang pegang
duduk rengang rengan ,bertambah sayang,

biar malu malu biar segan segan
kerana malu itu perinsai orang beriman~

Dah hbes dah? Hehehe.Ekceli banyak lagi gmbr, aku malas nak upload bnyk bnyk cukup sekadar yang comel comel sajaaa. dah hbes nih jalan jalan balik .bye take care okay bye kirim salam kakak! 

ICH LIEBE DICH DU MACHST MICH SO GLUCKLICH!

3 comments:

  1. haha
    sumpah lawak time gambar dia buat gedik uh
    btw,dah dpt result bgtau
    haha

    ReplyDelete
  2. weyhh ! kau couple dhn haqib ehhh ?

    ReplyDelete
  3. hahaha memang lawak.
    tak lah couple sangat miera oit. hee.

    ReplyDelete