Sunday, January 16, 2011

Contest belog paling comel cantik dan kemas. ke!

Hai semua. Hah.. lagi berapa jam je lagi aku nak sarungkan baju asrama dekat badan aku buat kali pertamanya dalam hidupku. Huahuahua! Cepatlah cepatah masa berlalu. *gile. Kebulur baju asrama eh? Ahaha. Hmm boring dah dengar, Ainaa macam mana sekolah baru? Malas dah nak dengar sebab aku tak dapat nak sesuaikan diri lagi dari segala sudut. Kuikuikui. Okaylah, tadi aku saje bukak belog aku nih. Check balik dekat Shoutbox tuh, baru aku perasan aku lupa nak bukak entri baru kakak aku, die tag dekat aku yang contest bagaai. Sementara ada lagi sisa saki baki waktu nak toh teh toh teh dekat laptop nih. Baik aku bukak jeh. Mulanya aku.. Ahh malas lah. Tapi bila ingt kan balik, malas bukan amalan aku. Cheh ahaah.

Dah baca baca. Okay. Aku just buat apa yang disuruh. Copy and paste jelah erk. U olls boleh lah join. Best taaawwwww. Masuk kaca tv. Kihkihkih. Bila dah baca kena lah ikut, kn? Rasa nya lah.



Gambar nih aku buat size X large punya. Biar semua nampak. Lagi lagi yang mata empat tu. Hehehe. Jangan mareee.

U olls boleh lah berusaha mencantikkan belog u olls ok. Nak join nih ada syarat dia. Dari tadi tunggu ye, alololooo,sian die. Hikhik.  Syarat syaratnyaaaaaaa.. jeng jeng jeng..

  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
Nak tag dekat sape ye... emmm..


1. Arib Ismail

2. Fatiah Adiera

3. Miera Mucux

4. Shakila chuky

5. Nabiha Salleh


p/s : Boleh start sekarang! Cepatttttttt! Jangan tengok buku. Tengok belog je! Hehehe..

1 comment: