Saturday, January 15, 2011

Macam macam ada

Aku harap yang nih yang lasts aku cerita pasal asrama hahahaa sebab aku tahu korang boring ..jemu bagai dengar cerita asrama baru aku. Ergghhh takpe aku tak kesah pun. Janji aku dapat luahkan ape yang aku nak cakap. Kan?

Hari nih dah hari Sabtu. Cepatnya masa berjalan. Kenapa kenapa? Takpelah aku tetap happy sebab esok dah masuk kelas. Rasa macam tak sabar giler je nak tengok muka cikgu, ustazah, teacher semua. Ceh ceh yela tuh. Kihkihkih. Eh betol lah, ekceli aku tak sabar nak belajar pelajaran baru, topik baru semua yang baru baru lah aku tak sabar nak belajar, tak sabar nak pakai kasut baru yang berwarna hitam, lg ape lg.. errr. Hmm cepat lah hari isnin.. nak masok kelas amali ni. nak masok bengkel. Hee^^ Tadi petang aku shopping barang barang asrama. Mak aih, baik aku belanja kawan kawan aku makan je. Cheh cheh macam tuh plak dah, lg membaziaqq aku rasa. Tak delah banyak sangat ,aku beli yang mana takde lagi je. Aku duduk asrama nih jadi macam tak tentu arah sikit. Mana tudung aku, pin mana, itu mana ini mana.. Ha? dah pukul 5:30?!!!!! Kelam kabut kan? Itu takde ini takde. Hmm isk isk. Bile tulis pasal nih jeh mesti ingt kawan kawan lama.. Anis, Atiqah, Afeqah, Farrah, Spark, Syikin, Kembar.. semua lah. Dah lah. Rilex okay. Hmm sebelum aku balik sana aku nak upload lah semua gambar gambar aku yang hari tuh masa keluar sebelum aku masok asrama. Kononye nak raikn ah kan. Hahah. Raikan ape dengan kawan2 kaka aku. Sepatutnya dengan kawan kawan aku. Okay lah jom kita tengok gambar yang comel ini. Wekss~

Bila pergi Wangsa Walk untuk kali yang ke berapa ntah. *macam dah selalu pergi je. Bukan toke wwm eh. hehe.

 Nyiahahaa. Mujur aku dah makan, kalau tak pengsan aku kat situ bau ketiak ko xD

 Handphone kesayangan ku. Sekarang dah jarang pegang ye ahaha. Tapi.. ha tapi tapi. Setiap minggu mama aku datang sekolah (masa melawat) bawak phone ng laptop. Boleh online sambil sambil calling2 kan kankan!



Ni saje je snap. Tiba tiba macam cantik je. So aku pun... emm nak upload kat blog ah..

 Muka aku macam bengkak je hahahaha..

 We ollsSsSs memang cute xD

 Hahaha terserempak dgn si Afiq nih. Apa lagi dia nih bergambar lah dengan Afiq. Kawan lama.

 Kereta Myvi tuh tetap jadi penghias setia gambar aku ye hahaha.




Ini dah dekat Mc'd ,Setiawangsa. Saje nak makan. Hujan kaaaan. Lepak jap weh!






Baru beli. First time beli novel remaja. Selaunya beli yang sastera. Cheh berlagak jeh hehehe.


Hihihi ini gambar tadi jeh. Ada kenduri dekat Puchong. So upload je lah kan. Mana tahu nanti2 ade orang terpadam gambar nih dekat camera atau laptop aku nih. Baik aku upload cepat2 sebelum terlambat. Saya sayang mama saya sangat. Hehhee. Sorry lah i tinggi siket hari nih. I pakai high heels *kakak i yang punya. I tak nak high heels, i nak stilletos. Hahaha sama je kan? Tak kan? :O


p/s : Okaylah, esok i tak sabar nak pakai baju asrama. Looser da da daaaa. Hahaha.