Thursday, February 3, 2011

Farrah Farhannah Binti Omarruddin dan Bubu Ehem Ohok!

Fraa dan Bubu

"Best lah nama Bubu. Macam nama kucing. Kucing kan comel ahaks~ Nanti nak tulis nama Bubu lah pulak. Bukan sekarang nanti pun boleh. Opsss, bukan nanti, sekarang ...pun boleh! Kan? Saya sayang awak.."
Awak giler ke Ainaa.

Malu nya gua. Sorry entri kali nih takde kene mengena dengan korang. Just nak post benda nih jeh. Korang yang tak berkenaan tak yah lah kot baca sebab takde faedah lagsung. Serious. Hihihih. Nak baca its up to you lah. Aku just bagi tahu awal awal jeh. Jangan last last nanti. Ek ele, benda nih je? ..

Aku just nak post benda nih dekat Farra. Bestfriends lah kan dari kecik lagi. Dulu kite selalu main guli kan time kecik kecik kan? Hihihih. Aku post kat sini sebab takde jalan lain nak bagitahu ko. Kankan? Nak call and bagitahu kesemua cerita agak rumit dan membazir kredit aku jeh. Nak bagi tahu kat fb pun, aku baru nak bagitahu, ko dah off. Cepat sangat lah. Ko off, die online. Heheh. Nak inbox. Leceh lah. Kan aku dah cakap rumit. So aku dengan bangganya buat kerja gileeerrrrssss ni yeh. Dan lagi baik aku post jeh kat sini. Siap nama ko dengan ehem terpampang kat muka depan lagi tuh! Hehehe.

Okay Fraa. Tadi kite chatting yang ini kan.






Hahaha lepas berapa minit Ehem Bubu online. Kantoooi dengan dia. Dia chatbox dekat aku. Serious malu. Tak tahu nak cakap apa dekat dia. Malu ala ala anjing lah konoooonnnnn. xD..






Bubu jahat. Bubu perli kite. Kihkihkih. *ngade lah plak!





Fraa, ohmygod.. ohmygod.... oooohhhhhmyyyyygod!!! Mujur aku dah pindah sekolah. Hehehe. Okay.
Apa apa pun. Panggil Bubu lah. Sedap dan ala ala manja sikit kan. Weks!


Untuk maklumat lanjut. Sila layari laman web ini .
Senyum Sokmo



p/s  A : Nanti free call lah.
Ehem : Okay.. (Perghhh!)
A : (senyum) tak perlu kata apa apa.