Friday, February 18, 2011

My Engaged Day

Assalamualaikum to oll my silent readers.

Wah, cepat je korang main click click nak bace entri kali nih ye. Saje je nak bg gempak sikit. Sikit je. Actually nih majlis pertunangan kakak sedare ku di Ipoh mali pada hari Sabtu (5 Feb 2011) yang lalu. Jangan ingat majlis aku plak. Ehh hoooooi! Lambat lagi laaaa. Hahahahampeh. Jadi aku ingin memaklumkan bahawa.. hihih. Takde ape pun. Baru hari nih aku bagitahu sebab ape aku tak hupdate belog punya lah.. tak lama sangat kan. Tak online Fb. Tak contact eheeemmm ohok ohok!! (batok lah pulak). Ahha. Gurau lah, aku busy pun tak de lah sampai tak contact. Melampaui batas lah tuh. Dalam sibuk2 pun aku ingat kat ko tahu tak. Adoooi sedih lah plak citer pasal ko, lepas nih aku nak balik asrama. Takpe, "public bersepah". Kahkahkaaaah. Dah aarr, malas nak citer pasal nih. *sape suruh ko citer. OkayOkay. Dah Ainaa, dah.. dah..

Sebelum hari pertunangan..

Tangan sape lah tuh agk2nye :D

Buat sendiri, emmm bukan aku yang buat lah. Ekceli ini Along (kakak) dgn kak Nina yang buat.




Eee wang laaaah!! Hehehehe.

Menggemokkan betol.


Ape ntah nama benda nih. Pemberian mama ku. Tapi bkn mamaku yang buat. Jiran aku yang buat.
Hehehehe, lek lek.. anak dia jangan bangga sangat.. kihkihkih :D



Ini pulak pemberian abahku. HAhaha jangan cakap lah semua terliur benda alah ni -.-'
"Wahh Ferrero Rocher.. sedapnya.. ada lagi tak?"

Ntah laaaaaah. Hmmm~

Jangan salah faham, buah nih elok lagi ye tuan2 dan puan2.

Yang ni sape pernah mkn? Sedap tak?



Dup dap dup dap .. Hehehe lek lu lek lu der.



Mana sayang aku ni. Cepat lah keluar. Nak tengok muka ko xD


Kiteorang mcm artis dah yeeee. Banyak sangat camere :P


Sesungguhnye hahahaha .. ni hantaran lelaki. Makanan ini lah yg paling boleh dikatakan
emmm macam... KORANG KEBULUR KE?!!!!


Ceh~ Muka aku nak masuk paper je kihkihkihhhhhh.

Yeeeeee!!!!

Apa comment anda tentang gambar ini? :D Sebelah tuh memang macam tuh, kalut sikit. sikit je. hehehe.

Dengan adik ipar. Hehehehehee.





Jangan pegang2
Duduk renggang2

Add caption










Kiteorang pun nak posing jugaaaaaaaakk!!! Hahahahaaa :D






Haruslah muka secomel ini :P
Eeeee perasannya hang.

Jengjengjeeeeennnggggg~

Saya ... errr.. saya penat letih... semua perasaan ada.. hari ni (18Feb) Penat, resah, gelisah.. sedih.. Tapi entah kenapa..


2 comments: