Friday, February 4, 2011

Tadi, aku...

Kan aku dah cakap. Ini cerita takde kene mengena dengan korang. Korang nih degil lah. Teguh degil eh! Ehh tiba tiba lah pulak muncul teguh. Hmm.. Alkisaaaaah.. Tak tahu kisah apa.

Pada tanggal 3 Feb 2011. Bubu tanya aku, Dusssh! Takde gambar baru ke (profile Facebook)? Gulp! Hangin aku satu badan dibuatnya. Amboi amboi. Hape. Buruk sangat ke gambar aku yang sekarang nih? Lehhh --' Suka lah tuh Bubu tanya pasal gambar. Cakap jelah ko suka kat dia kan senang. Wekssss. Diam taw jangan bagitahu die. just joke lah. Aku dengan die cuma kawan dalam masa terdekat nih. Eceh! Ada maksud tuh. Ape ape lah korang. Nanti dia marah aku plak. Emm and tadi jugak aku chatting dengan senior ert. Dia tanya pasal admire semua lah. Hehehe. Sorry lah, aku tak de minat sesape pun. Harus ke ade kakak angkt semua. Macam takde function. Lainlah Abang angkat. Hahaha cepat je pasal abang angkat *aku tak de angkat sesape eh. Hmm .Pelik kan? Dengan kakak pun cakap lemah longlai hehehe. Dats why aku tak suka. Geli geleman naik bola roma aku dengan kakak pun nak ckp lembut. Pe kelasss! Ainaa.. berlapis siket cakap. ko taksayang mulut ke. Kang ade yang terasa mampuih hang! Kihkihh. Lek lu lek luu der... Jangan marah. Ini soal aku je, aku bercakap pasal ape aku tak suka berangkat. Aku tak suka berangkat sebab itu aku dok kutuk mengata habes pasal angkat2 nih. Tapi aku tak kutuk korang yang ada angkat angkat nih. Kalau korang nak berangkat, pe salahnya. Boleh mengeratkan tali silaturrahim antara satu sama lain. Kan? .. Sebenarnya.. sebenarnyaa... Errrr alamak malu lah nak cakap. Sebenarnya.. Saya sukadekatawak. OpSsSs. Bukanlah. Ape ko nih Ainaa, tiba tiba masuk soal suka sama suka. Sihat tak nih? Aha~. Sebenarnya aku saje nak tulis mengarut2 nih. Masa terluang lah katakaan. Tengah goyang kaki sekarang nih. Tulis lah ape yang tersurat di hati gua. Takde motif pun. Kan? kan Bubu? ahahaha. Marah die nanti. Dah lah semalam aku temper dengan dia. atas sebab.. ntahlah. Ko tanya lah die sendiri. Die temper dengan aku. Aku pun sama. Mujur ko pandai pujuk aku. Aku sorang je ko pndai pujuk kan. Kihkihkihhh. Jahatlah Ainaa nih. 

Ehem eheem. Alamak! Bubu call. :D Jap ehhh.
Senyum tak perlu kata apa apa.

Kita sambung lagi.. Di hari dan waktu yang sama. Bye.

2 comments:

  1. Adoyaiii kirim salam sayang la kat Bubu.aikk jgn jelesssssssssss

    ReplyDelete
  2. Pergghhh panas!! panas!! Hehehee

    ReplyDelete