Friday, March 18, 2011

Lama tak bergambar kihkihkih

Malam nih sambil aku online fesbuk sambil blogging sambil makan keropok sambil tengok Final Raja Lawak. Hahaha takde motif je aku tulis macam tuh kan? Ape ape lah okay so malam ni entri aku di penuhi dengan gambar gambar je. Sorry tak banyak cerita alah lagipun korang bukan nak baca sangat. Aku je syiok sendiri tulis panjang2 berceloteh sorang sorang..kankankaaaaaaaan. Kbai. Bunyi macam merajuk je. Eh tidok lerrrr. Ahaks~


1 massage received. Oh yess ada mesej lah (terharu) kahkahkahkahhh...

Anis : Ainaa nak pergi JJ tak dengan kembar,spark dengan Farrah.

*gulp! aku dengar nama Farrah je. Semangat aku nak pergi tahap gaban ah. Sebab nak jugak dengar suara Farrah kan, rindu gilak ahaha. Mungkin Farrah ada cerita sikit nak cerita dekat aku ke. Tapi.. malangnya aku malas. Ah problem problem. Lagipun petang karang mungkin aku nak keluar nak beli barang balik asrama dengan family aku. Okay tak payah lah. Entah lah tengok lah dulu.

Aku : Pukul berapa?

Anis : Entah lah dalam pukul 2 macam tuh lah, lepas smyg jumaat.

Aku : Tengok lah dulu.

Sekian sekian sekian.... Tak pergi. Budak tu sakit tengkok lah ape lah. Aku pun memang tak pergi. Sebab nak keluar beli barang. Dekat carefour je. Beli makanan semua ah. Dekat jeh carefour dengan rumah aku. Setiawangsa to Wangsa Maju. Alah berapa KM je pun. Dalam kereta sembang2.. borak borak.. snap sana snap sini.. Dah sampai. Eh? Terlupa nak pakai kasut. Al maklumlah aku nih kelam kabut sikit. Stokin dan kasut mesti pakai dalam kereta. Sarun g macam tuh je bile keluar rumah. Hahaha. Bila dah lama tak bergambar macam nih lah jadinya smpai lupa nak pakai kasut. Inipun candid je. Aku tengah angkat kaki sebelah nak pakai stoking. Tiba tiba macam.. hmm boleh arrr.. Hahaha.


Blablabla..beli beli beli. Dah habes. Gulp aku senaraikan macam banyak je barang. Senarai dalam kertas lah bukan dalam entri yang hari tuh. Tapi bile beli je, sikit je rupanya? Suspen lah.

Eh muka tak lapar nih. Hahhaa.

Muka nak masuk cover majalah je.


Haaa. segar sikit mata dapat tengok gambar yang berwarna. Dari tadi hitam je. Hati aku pun nak hitam dah -.-'
Kata pembaca pembaca belog Ainaa Sposa. kankan? Ahaks~
Sorry ini aje gambarnya, malas nak upload bnyk2. Alah korang bukan nak tengok dan baca sangat sebab tuh saya buat yang nih pendek dan sikit jeh. Padan muka. Esok saya update lagi. Okay bye.

4 comments:

  1. gamba kasut tu yg mahal skali !

    ReplyDelete
  2. wa,mesti terer men kamera ni..

    ReplyDelete
  3. blog la tmpt utk celoteh celoteh :D

    ReplyDelete
  4. iz.. hahahaha. biasa biasa saje
    thanks *terharu ahaks~

    ReplyDelete