Sunday, March 20, 2011

Saya rindu setengah mati dekat awak ...

Aku ingin engkau ada disini
menemaniku saat sepi
menemaniku saat gundah
berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu
Reff:
aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati
meski tlah lama kita tak bertemu
ku slalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu
ku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
ku tak bisa hidup tanpamu
aku rindu…


p/s : Sangat sangat terasa kehilangan seseorang yang saya sayang. Hari tu saya kata tak kesah awak dah orang baru sebab bukan hak saya nak marah awak. Kita tak pernah ada hubungan kan? Tapi kita memang close. Saya percaya awak, awak percaya saya. Saya tak percaya apa yang terjadi. Mungkin saya tak de masa sangat nak layan awak sebab saya sekarang asrama bukan dayboy sebab itu lah awak cari orang lain. saya faham. Saya tak kesah.. Tapi malam nih tiba tiba saya rasa betul betul kehilangan awak. Kenapa baru malam nih? Mungkin selama nih saya pendam perasaan saya. Saya nak elak daripada saya jadi sedih. Bila kawan kawan tanya saya still boleh senyum dan happy happy je selalu gembira je. Sekarang bila teringat. Baru tahu nak sedih. Baru terasa kehilangan awak. Kenapa awak pergi terlalu cepat saya tak sempat nak bagi awak hadiah tuh. Awak pun tahu kan saya nak bagi apa. Saya serious terkejut saya balik rumah je online Facebook tengok status awak married with 'your girlfriend'. Siapa tak sakit hati. (Tapi masa tu saya cuba tahan perasaan saya yang bercampur baur nih.) Saya tak percaya sampai sekarang apa yang buat.. game apa yang tengah awak main. Baru tahu sekarang masa awak suka saya.. awak ada suka orang lain, masa awak contact saya.. awak ada contact orang lain. Saya tahu awak lebih kepada saya pada waktu itu. Ntahlah munkin ini yang terbaik bg awak dan bg saya juga. Semua ni dah di atur oleh nya. Saya cuba berfikiran positif. Saya terima seadanya. Ada baiknya awak pilih dia sebab dia satu sekolah dengan awak kan, kelas pun sama kan. Study pun senang sama sama. Saya sekolah lain. Asrama pulak tuh. Saya dah jauh dengan awak sekarang.. Biar perkara yang lepas berlalu pergi. Sekarang yang baru. Awak dengan awak saya dengan saya.. Muhd Nazmi