Saturday, March 19, 2011

Show Me Your BFF Contest

Assalamualaikum.. Salam saya untuk semua warga Malaysia.

Pagi tadi saya bangun bukan pagi dah tapi dah tengah hari pukul 1 lebih kurang tepat lah jugak. Saya tak terkejut pun sebab saya tahu saya mesti bangun lambat sebab saya tidur pun pukul 4 something. Saya tidur macam tak tidur je. Adek saya kacau saya dia bukak game volume level paling atas lepastuh main game. Game nya letak dekat telinga saya. Mana saya tak angin. Saya pun gerak gerak badan saya secara ganas lalu berkata. Isk! Sane arrrrrr. (Dalam hati je) Hahahaha. Ye ar sebab masa tuh saya tengah feeling layan mimpi mimpi indah. Lah sangat kan -__- Sedang sedang saya tidur. Rasa macam ada banyak kerja nak buat.(bangun lah ape lagi) Packing bag semua ah. Awal gile kan? Esok boleh goyang kaki macam orang kaya dats why buat hari ni. Bangun je benda pertama saya buat macam korang semua buat. Tengok phone hahah betol kan. See 1 massage received *pukul 1045 pagi tadi haha. Ahh sape plak nak ngorat aku tengah pagi buta nih. Ade lah sorang mamat nih tanya pasal belog. (Mr Amir Aizat) Takpe saya memang kaunter pertanyaan pun. Dah lega. Mandi semua itu aje. Saya memang suka cerita dari mula sampai habes maaf lah ye pakcik pakcik and oll the mak cik. Yadda yada yadddaaaaa. Cek belog log in lah kan. Redirecting. Opsss 2 comments! Okay. Saya suka tengok Shoutbox jadi saya check it out tengok ada Sis Badiah jemput saya join BFF contest blablabla~ Saya pun buka lah (Wow macam best! Gambar yang menarik best gempak semua boleh jadi pemenang lah. Dapat dress and shawl.. Yeay yeay.) Then kebetulan pembaca setia saya adek Nurshafika *eh kita sebaya je kot. hahaa ntah lah. Saje gurau jangan marah. Nurshafika tag saya dalam contest ini. Nama saya first sekali pulak tuh. Thanks a lot. Saya sangat terharu. Im serious. Thanks you veray veraaayyyy much lah babe.




Best Friend Forever


Dear NurulBadiah Lai,
Ini kawan saya nama dia Nur Farrah Farhannah Binti Omarruddin. Saya kenal dia masa saya tingkatan dua tapi masa tuh kiteorang tak rapat sebab kelas tak sama. Dia kelas pandai sikit. Saya kelas bawah satu dari dia. Haha. Masa tingkatan tiga kami dah rapat sebab kelas dah sama. Kitaorang sama level je rupanya. farrah sangat baik. Kadang kadang dia penghibur hati saya dan Farrah tempat saya mengadu kisah suka duka lara adanya. Kalau dia takde saya mesti rasa takde sape sape. Farrah satu kepala saje dengan saye. Kalau dia malas saya malas. Kalau dia rajin saya rajin. Keputusan PMR dia sama saje dengan saya. Sekarang saya dengan Farrah dah berpisah. Saya sekolah lain Farrah sekolah lama. Farrah cakap nak tukar sekolah sama saya tapi kos lain. Saya gembira tiba tiba dia kata tak jadi. Oh tidak. Saya rindu semua pasal Farrah. Farrah saya sayang awak dan sentiasa merindui awak okay.


Saya tag kan kepada blogger yang aktif saje. Eee jahat nya kau. Saye tag kepada sesape saje. Naseb lah sape dapat sape tak dapat. Saya ada banyak lagi kerja nih. Ceh.. Ahaks~


Penyertaan terhad. Tarikh tutup 15 April 2011. Sesape yang nak join contest nih kena follow saya. Eh tak, maksud saya follow Sis Nurulbadiah. Hahaha. Terkejut kau..

2 comments:

  1. salam syg..sis follow u too..

    btw thanks 4 joining..
    wish u all de best pretty

    done check ur entry

    ReplyDelete