Sunday, April 17, 2011

Kene pergi juga?

Hari nih nak balik hostel macam biasalah kan. Tapi kali nih memang banyak sangat brang sebb jumaat nih nak pergi kem (22-25 April 2011) dekat Teratak Nally's, Batang Kali , Selangor. Hmm form 4 ada 7 orang je yang lain form 5. Semua sekali ada 35 orang kot? Ntah lah. Itu jeh, hah naseb baik buat masa nih beban aku dah kurang sikit. Skirt dah nak siap sangat sangat, toile pun tinggal sebelah lengan je lagi. Tengah geram sebab ukuran macam gulp! .. Kain kedut kedut bila nak jahit. Muka aku dah tak larat nak tegang dah nih. Hadoi. Hahah~ Homework jangan cerita lah memang aku lah yang paling malas sekali nak buat dalam dunia nih. Math je lah yang rajin nak buat sebab cikgu suka buat surprise nak check check buku. Hehehe^^ Itu aje kot. Pergi kem nih boleh bawak phone dengan camera.. YESSS! Hari tuh tea Vivian list kan barang larangan pergi kem. Phone dengan camera tak sebut pun? Boleh lah tuh.. Kak yaya pun cakap boleh bawak. Kihkihkih :D *Suka kau eh.. Maybe dalam pukul 3 aku gerak dari rumah sebab nak singgah Jaya Jusco Wangsa Maju jap, nak beli barang yang tak cukup sama ada dekat hostel ataui nak gi kem nanti. Lepastuh nak kemas locker dengan nak hias dorm sikit. Aku rasa ramai yang balik hari Isnin nih. Takpe lagi sikit lagi bagos. Takde lah macam nak bergaduh gaduih sangat kan koranggggggg. Ahh.. mujur ada satu dorm yang pergi kem. Eyka dengan Eyraa. Atirah pun pergi. Classmates ada 2 orang yang pergi. Sorang lagi tuh budak fesyen 2. Katanya satu khemah 4 orang walaupun besar tapi dah ditetapkan untuk 4 orang je. So boleh lah kite 4 orang yee! Bile pergi kem nih teringat kem tahun lepas, kem paling best lah konon kaaan (kem kepimpinan). Tak mandi tiga hari. Tidur pun dalam 3 jam je. 


 Yang depan sekali tuh hihihih.. 



Kem nih untuk orang yang ada jawatan tinggi tinggi je. Eceh! Belagaknya kau~

 Okay semua pembaca setia blog Ainaa Sposa saya nak mandi dulu nak kemas beg, kemas katil, kemas bilik, kemas semua. Calobetey