Sunday, April 17, 2011

Whut are you doing?

Hokay hokay hokay. Kan aku balik rumah kan? Buat homework tak? *Geleng geleng. Ya Allah malas nya aku nak buat homework sekarang nih, bukan homework je school work pun malas jugak. Ahaks~ So semalam aku menjahit dengan keluar kejap. Kejap sangat lah :O Hari nih aku packing bagasi (Wah tatabahasa bagus) dengan buat kerja untuk dorm sikit. Dengan maini nternet selama berejam rejam. Ntah ape yang dilayarinya ntahlah. Yelah rindu dekat orang tuh, Mesej aku hari tuh (masa aku kat hostel) macam mana aku nak balas kan? Mesej dekat Fb pulak tuh *kesian dia takde kredit. So bila dah 3 minggu dudk hostel, aku balik sini semalam. Aku pun reply mesej nya. Dia tiba tiba jadi sombong dengan aku. Sungguh.. Aik! Hahaha. Takpelah biar lah dia. Okay dah habes cerita. Lama jugak aku nak fikir nak cari idea siap nak berhias lagi board yang beli nih. Sekarang dah siap. So.. check it out..

WALAUPUN GAMBAR TAK LAWA, AKU MASIH RASA SERONOK NAK UPLOAD SEBAB NIH BUKAN GAMBAR AKU YANG SNAP ahaks~


 Jeng jeng.. bila kaki dah jejak eskeletor ahaks~


 Sebelum tuh.. jom kita pergi beli barang barang yang nak di buat. Benda nih setiap sorang kene buat lepastu.. Hmm adelah next step nya, memang tak leh bgthu lah. Privacy sikit. ECEH!


Cari cari! Masa nih aku jumpa board yang keras dengan yang lembik -.-
Balik balik. Rehat lah jap en takkan terus nak buat. Memang excited habes aku. Haha. HAri nih baru buat. Ini dia punya intro~ hahaha..



 hahaha adek aku sibuk nak posing dengan benda laah nih. Die memang poser sikit. Maaf lah semua! ;)


Semua nih hasil tangan saya. Macam tak lawa macam lawa. Biar lah. Roomates je pun yang nak tengok nak intai hehehe.

Tadaaa! Baru nampak lukisan. Tadi tak nmpk. Mestilah lukis sendiri. Actually kalau tak lukis ingat nak letak pic my parents. *baru lah macam nampak sikit keberkatan dia. Tapi takpelah nanti nampak so crowded. Pic parents aku letak dekat locker, Yearrrggghh!


 Sebelah kiri sebenarnya ada gambar someone. Untung lah aku letak gambar kau..hehee. Tapi tak nak tunjuk! Tunjuk muka aku jelah belah kanan tu.. hehehe..


Hah! baru betol betol siap. Lega aku. pukul berapa? pukul 10:40 habes semua semua program nih. :D

Okay semua. See u next time. 

1 comment: