Tuesday, May 31, 2011

Ieka Roslan


Atikah yang gemuk gemuk nih. Pika sebelah tuh kurus jeh. Hmm kalau u olls nampak jeh badan gemuk gemuk padat jeh dari jauh haaa dah sah sah itu Atiqah Roslan. Tak lain tak bukan hanya dia sorang yang paling gemuk di dunia ini! Yeay!! 

Gulp! Semalam dah birthday Ieka. (30 May 19??) I buat entr pasal dia nih sebab bukan lupa tapi.. saje je nak buat entri bout my closed friend. Tak boleh? Hehehe. Nothin' lah. Just nak mintak pendapat dari u Olss nak bagi hadiah apa erk dekat dia? Semalam around 00:10 hmm i wish dia dengan beberapa patah perkataan. I write the text bla bla bla.. hmm okayh! Sent now.

"1 received massage from Nurul Ainaa"

Shes open nd read the text around 10 minutes after i sent the text. (lama kan?)

"Dear Ika, Your brthday is the perfect day to say i care. because u will rmmber me when u certainly make it a big affair nd when u do hold a party. i bet u will b the one who would care to make ur special day a costly affair! Happy Birthday dear nd take good care of yourself. Muah!"

Then shes reply my text

"Ohh tengs bebe luv u"

Hmm dats oll. I fikirkan nak bg dia present (nnti i fikirkan apa dia) then i sulam nama dia atas perca kain. Perca kain tuh biarlah bersetai sikit. Tak de ah perca kain yang betul betul perca hahaha. Ok kot? Anyway i miss her so much. I miss oll my closed friends including Anis. My beloved friend tuuu. U dua org lah yang ajak aku belajar nd bagi aku banyak advice. Kalau takde korang, ntah lah. Tak tahu aku kat ner skrg. Ntah ntah dah berhenti sekolah? Ouch~ got to go

p/s : Ainaa, Atiqah and Anis single kan? Tak nak bercouple kan? Nak study dulu kan? Angguk angguk. Takpe takde sekarng pun tak pe. Pasti ada bila kita dah berjaya. Kalau tak berjaya sape je yang nak pikat? *keningkening. Anis nd Ika, study smart ok. Jgn lupa aku bila dah berjaya. Jgn main2 dekat skolah. Misi kita skrg belajar je weh. Belajar belajar belajar nd belajar. Nanti dah berjaya baru boleh cerita pasal boyfr ke ape ke.. kan Ika? :D Alah kalau minat someone tuh normal lah. Manusia kan? Kenal sgt Ika. Hikhihki^^