Sunday, June 26, 2011

OHMAIGOD, BARBICAN MASIH HARAM?

Salam blogger.

Pagi tadi aku terbaca satu paper nih. Wah terbaca pulak dah minah nih. Tak nak belah je ayat. Okay, title dia 'Barbican masih haram'. Buktinya produk tersebut masih lagi dalam pemantauan dan penyelidikan sama ada haram atau halal. Jadi dengan bangga nya ia belum lagi timbul isu Barbican sudah diisyhtiharkan halal. Masya Allah. Mujur lah aku belum terlanjur ahaha.

Atirah : Ainaa, sabtu nih nak lepak Sri Maya tak.

Aku : Dengan sape? Ain ikut tak?

Atirah : Ain ikut. Kita lepak2 je. Makan2 sambil minum 'Barbican' (ayat nih kelakar)

Aku : Hmm okaylah kalau tak busy.

Masa nih tak tahu lagi kan. Semua rasa macam halal 100% je. Sampai bersepah2 dekat pasar malam. Wah senangnya jual. Macam jual air rm1. Huu. Sedap rasa sirap katanya. Okaylah beli lah. Uih, 'Bir halal'.. Sape sape yang dah terminum tuh hahaha cepat cepatlah bertobat nasuha dan stop minum. Nanti dah diisytiharkan halal aru minum ye. Kihkihkihhh~

Untuk maklumat lebih lanjut sila layari ke laman web ini BH