Friday, June 3, 2011

Orang baru dalam dunia baru.

Salam readers, *maaf bg penggunaan aku

Dari malam tadi aku betl kan blog kawan aku. Blog dia macam korang sikit. Weng weng sikit. Gurau gurau. So sekarang dah betul. Dah okay. Korang follow lah dia. Dia baru lagi dalam dunia blog nih. Baru nak belajar. Sesape yang sudi nak tolong or nak berkongsi dengan dia atau yang miang miang tuh nak kenal dengan dia. Straight je dengan dia. Dia pun ok. Huhuhu. Harap u olls senang berkawan dengan dia ya. Shes Azira Bt Ali. Follow follow lah ye. Pasti dia follow balik cuma lmbat sikit lah. Dia nih jarang jarang update blog kihkih~ tapi apa ada pada follow? Nak famous? Nak hot? Nak masuk majalah? Huh~ Cerita hampeh pun apa boleh guna.

1 comment: