Monday, July 11, 2011

Baru bangun dah nak menaip O_o

Salam readers,

*Tengok lappy sambil gosok2 mata (baru bangun tidur). Baru bangun tidur dah mula nak menaip.

Malam tadi macam dia tuh busy gile gile. Macam ada temuduga dengan YB je sampaikan aku call kali kedua baru diangkatnya. Itu pun. '5 minutes 5 minutes.. Ada kenduri lah.. Sorry' Ahahaha. He makes me smile. So sweeet. Kahkahkah! So bila dah 5 minutes aku pun leka dengan lappy aku nih. Hmm dari 5 minutes jadi 1 hour 30 minutes plak dah. Bila aku call balik haram nak angkatnya. 2 tiga kali jugak aku call. 'Kenapa tak angkat? Am i disturb u? Heheehe..' Okay dia tak reply, aku still boleh senyum weh. Takkan hanya kerana dia tak angkat aku call aku nak marah. Bukan kah dia tengah busy dengan kenduri and dia punya kerja^^. Aku tahu lagipun minggu nih dia exam. Kesian lah dekat dia. Jangan lah ikutkan perasaan Ainaa. Kau kene faham dia. Dia nak exam. Bagilah dia peluang dia nak berjaya sampai ke tahap yang lebih tinggi. Aiceh! Anyway semoga awak dapat jawab dengan tenang dan semoga dapat menjawab soalan soalan yang diberi dengan mudah. Amiiiiinnnnn. Kita sama sama ada komitmen. Kita sama sama jawab exam minggu nih. Okay? Orait lama sikit dia text.. tettt tettt.. Amboi cepat je korang nak baca ye bab bab ni, sibuk je korang nak tahu ye? Ah no wayyy! Kihkihkih next time aku cerita lagi ye~To Fadil --> Nanti saya dekat hostel, awak jaga diri ye. Jangan nakal nakal. Saya tahu awak friendly sangat 100x. Saya happy gile tahap gaban kenal dengan awak. Jangan ngade ngade yeeee. Gedik boleh hahaha. Saya sekolah perempuan je mesti rindu gegile dekat awak. Okay Fadil take good care of yourself. Dah dah jangan nanges.. Tak manis plak orang tengok nanges depan lappy hahaha.. Nanti free kite jumpa dan borak sama sama sepuas2 nya okay. Jangan lupa saya plak. Saya tak boleh lupa awak nih hahaha. *okay aku nanges

Okay petang nih dalam pukul 5 aku dah balik hostel. Arghhh kenapa cepat gile masa berjalan. Esok aku pun exam. Aku sorang je yang exam ,orang lain semua dah amek exam dulu. Special gile aku. Buku dah baca. Dah beres dah. Kalau tak baca pun. Prep nanti boleh study sikit. Nak refresh balik document2 dalam kepala hotak aku nih. Kalau tak refresh pecah lah kepala hotak aku time nak jawab exam nanti. Down habes lah. Ranking pun menurun. Harap kali nih ranking keseluruhan menaik lah ye. Dari nombor 40 (first trial) naik ke 37(exam awal) naik lagi hari tuh ke 27(exam mid year). Fuhh hopefully kali ni naik jadi student top 10 dalam sekolah. Bangga tak bangga lah en.

So tadi aku online kejap and lompat lompat kejap dekat blog eyra. Typing email and pW --> enter. Loading.. Hah eyraa ada post amanat apa bende plak nih dekat KAPA punya wall. I see.. ada video lah. Sedih lah jugak kalau diingatkan balik peristiwa2 semasa aku dekat kem. Kahkahkah. Kau tak habes habes lagi Ainaa? I can't forget it till he says somethin' to me hehehe.. Jiwangjiwang xD So nak tengok jugak ke video nye. Alahai lagu je kot.



Dah tengok? Best tak? Ahahah aku pun tak tahu best ke tak. Aku just tengok lirik je. ^^ Im gonna miss u.. You only hahaha. Mood i tengah gile gile sekarang. O_o Tata semua..

p/s : Im gonna miss you Fadil. SoOoooOO.. You?