Wednesday, August 31, 2011

Apa itu WORDLESS WEDNESDAY?

Selamat Malam Cinta xD Aik kenapa lah Si Ainaa ni belakangan ini dia asyik nak senut pasal cinta je. Tak cinta.. sayang.. Hahaha. Demam cinta kot^^

Okay hari ini tiba tiba sahaja saya teringin nak cakap pasal 'wordless wednesday'. Tapi kenapa wednesday eh? Itu yang jadi persoalan dari ramai pihak. Terutama yang dari pihak blurblur sendirian berhad haha. Jangan marah bangggg. Okay wordless wednesday day iaitu hari di mana semua blogger tegarrrrrr (pekat sikit bunyi R dia) akan membuat satu entri yang bertajuk 'wordless wednesday' tanpa sebarang kata kata walaupun sepatah.

Sebab..

Gambar itu akan menunjukkan dan memberitahu 1001 cerita dekat awak semua. Kalau gambar itu sedih, dia nak cerita yang dia tengah sedih lah tu. Kuikuikui. Alah kalau u oOols tengok gambar tuh mesti u oOls tahu punya apa dia punya maksud yang tersirat. Betol tak? *anggukangguk

So apa lagi boleh mulakan buat entri tajuk itu dengan keadaan u oOls yang sekarang okay. Good Luck! Wah macam nak wish dekat orang yang nak amek trial exam je. Adush! Pukul sikit xD

Buh-Bye semua Lots Of Love-Ainaa