Sunday, October 2, 2011

Cerita lamewwww

Salam. Memang aku rasa kalau korang dalam keadaan aku pun, korang aku terkejut berok der. Sebab cerita dah lama gileww tiba tiba muncul balik. Pagi tadi bangun tidur tengok phone ada text mcg pukul 9:10 pagi dia hantar. Berbunyi..

"Ainaa, im sorry. just read my blog okay. Im really sooorryyy if I ever make you suffer before. I really didn't mean it :(
Aku tak tulis full dalam tu. But ifyou do have ques to ask. Just text me.

Lepas sejam lebih aku dah buat kerja semua. Aku on laptop terus ke link yang Zaza bagi. Nampak tak ke'excited'an aku nih? Huhhh..


Macam mana boleh cerita pasal nih? i mean mana tahu pasal gambar jamuan bagai?
Setahu aku itu aku ada cakap dekat entri aku je. Kau baca? Tapi dah lama entri tuhh.
Bila baca nih terasa macam aku pernah buat entri pasal ini jugak lebih kurang. So aku cepat cepat cari balik post entri yang lepas sebab nak baca ada kene mengena tak dengan cerita nih. Ternyata ada. Tapi Zety tahu ke pasal entri aku yang INI? Kalau baru baca sorry dah lama gile.

So aku terkejut jugak bila dia hantar pasal nih. Ekceli cerita nih dah lama kan Zaza? Kenapa mesti diungkitkan balik? Bukan nak mengelat atau apa. yes faham kau ckp since semalam membe baik kau panggil kau perampas, Cerita dah lama, kalau ada dengar cerita apa apa stop je lah. Tak payah layan. Pedulikan saje. Kite pun dah saling bermaaf maafan. Persoalan macam mana kau boleh tahu pasal semua nih? Ada someone bagitahu atau baca dekat mana mana belog atau apa?

Jujur dari hati aku ada keluarkan kata kata kesat mengatakan kau perampas. Mungkin itu kata kata yang dulu. Sekarang dah takde. Aku tak rasa apa apa dah. Nothingnothingnothing. Zerooooo. Waktu tuh aku marah dekat kedua duanya sekali. Sekarang apa ada? Itu salah dia, dia yang panggil jangan kaitkan dengan aku..