Sunday, October 23, 2011

Dari mata turun ke wayang

Salam olls. Pergh berkilau kilauan  mata gua nengok gambar dua orang kaum hawa di bawah ini.

Gambar Hiasan semata mata
Comel jugak kami berdua berbanding yang di belakang tuh *ehem


Huh.. Dari mata turun ke lensa.. Dari mata turun ke wayang.. Penat, lesuuuui nak habaq mai. Pada hari ini, aku Nura, Fatin, Asma memang rancang nak keluar. Starting dia memang 'ribotserabot' lah bak kata link Bieha. Sebab rancang nak pergi klcc tapi call nak pergi tengok kat Pavi pulak dah. Hatuuuih. Nak aku hentam budak 2ekoq tuh. Ni mesti gara gara penambahan 2 makhluk ciptaan Allah dalam rancangan kita berempat, bukan? Hehehe. 2 makhluk means orang tak dijemput tapi buat2 dijemput hehe.

Memang lama gilew piawww aku tunggu hampo semuo ni noh. Nak tahu? Aku dekat sejam lebih jugak tunggu ketiga2 makhluk nih. Terpaksa lah aku berpura pura seperti aku nih seorang 'ulat buku' di Kinokuniya. Ada yang aku berpura2 ada yang betul. Yang berpura2 tuh atas sebab ADOI MANA AKU NAK MERAYAP NIH? Terrok bebenor en. Seronok jugak, adalah satu buku nih 'Mahir dalam blog' fuhh telan ayaq liuq cek nengok. Tapi malangnya, duet memang banyaknya puuuuunnnn. (mulut muncung siket)

Legewwww gile. Mujur peneman dah sampai.....


Gambar Hiasan semata mata
Mereka datang jeh hati ku terasa begituwww legah! Tapi tak dapat disangkal hahaha ada kisah malu siket. Ye er? the three of us hang out at the food court.. Emm Alah kerusi dua jeh? Huh.. Apa kata try minta kerusi dekat pakcik tua tuh..

"Excuse me, kerusi nih guna tak?" at that time i heard he say.. Takpe takpe amek lah! Bercampur baur dengan gaya tangan sekali macam memang dia suruh aku amek kerusi tuh -.-' Aku pun setengah tenaga tarik kerusi puaka tuh.

"Eh, excuse me. The chair is taken!" Kepala hotak dia apahal aku amek huh? Okay.. aku bermonolog.

Cerita maluy dah habes. Jam dah menunjukkan hampir pukul 2. Bukan cerita yang kita nak tengok (klip 3gp) start 2:30 ke? Mana hampo semuo nih. Buat cek resah gelisah yaawwwww. Geram dengan sikap manusia yang tak sampai2 lagi nih. MANA KAU HA? Dalam pukul 2:15 kot mereka sampai. Antara words yang selalu girl sebut bila dia terlebih ghairah! comel gila kau..


Memang kene amek gambar macam nih semua.
Cuba tilik dan tenung semua jenis muka laen2 kan.
Ada yang mulut senget, ada yang malu nak tunjuk bibir ahaks~

Perlu amek gambar dekat sini kaaaannn.

Lapar kot perut. Dah berzikir zikir dah perut aku. Bincang2, makan dekat KFc tapi.. 3 orang je makan. Nura and Asma tak makan. Sebab2 tertentu kot xD Aku hentam saje.

Before i melepaskan qada' hajat, Asma masih setia mengambil
gambar aku.


Beliaww sangat comel bila muka macam nih

Seperti yang di kata dalam mukabuku ku..
"Picture the look cute when I reacted in such faces! xD"

Perlu buat muka macam gini sebenarnya


Makanan nih simbolik menunjukkan kami terlalu lapar
mengalahkan orang Somalia xD

1,2 peace...!! Kenangan di KFC hahahaha tak kelakar okay.

Selepas kami berlima makan perut pun dah macam ikan kembung. Sebelum meninggalkan aku, baik korang amek gambar dengan aku. Bukan senang nak keluar dengan aku? Amboooi tu diah! Meh sini tengok..


Gambar ni macam menceritakan segala2nya. Memang kelam kabut tahap gaban ah time nih sebab al-maklumlah dah nak balik? Semua nak cepat, huru hara haru biruuu kaaaan. Jadi Nura (yang tengah) suruh minta bantuan sesiapa yang boleh dipercayai dan bukan orang yang jenis macam.. nampak barang mahal siket nak bawak lariii. Oh tidaaaak!.. Hahaha, So kami dah jumpa orang yang betul betul boeekkk hati punyaaa xD Tadaaa!! 

Akak nih umurnya 19 tahun. tapi.. Kenapa korang semua tinggi?
Ohh noo! Ada masalah pertumbuhan pada akak berbaju biru.
jaga2.. Hehehe..
Sys Ain pun dah update belog nyaaa.... SPM??
hmm the four of us baru tingkatan empat lah sys.
Layan jelaa. Spm pun spm lah..

Terima kasih tak terhingga lah dekat Sys Ain yang dah banyak membantu kami dalam kesusahna mencari makhluk untuk mengambil gambar kami berlima. Ahhh. amek gambar je kot? Hehehee. Dia pun aku rasa turut tergelak tengok gelagat kami berempat. Pasti tak kering gusi kalau duduk dengan we olls. Aiceh! Mesti dia pun macam.. Arghh.. apahal lah bebudak nih, kalau nak lepas tension pun tak perlu lah dengan aku.. Ahahaa, Lastly, baru aku perasan ada 2 makhluk tuhan paling gantem sedang memerhati gelagat kami dari dalam KFC, skodeng ar? Uish.. baru ku sedar.. Malu tak? Malu tak?

Suddenly i 'terbagitahu' yang gambar ini akan masuk dekat belog. Huh? What the hell.. tapi sekarang kami dah berfollow di belog. Ermmm kira macam terjumpa blogger lah jugak *poyos. So kalau starting ribotserabot, jadi endingnya apa buk? Kelamkabut.. (yang menyeronokkan)

3 comments:

  1. Heyy Ainaa. Tengs letak pic tuh. Hihihi. Malu2 plak sebab katik sgt. But still, akk comel kan? Hahaha. *perasan kejap. ^_^

    ReplyDelete
  2. HAHAHA. Iye2 je. Bodek lebih nih. :P

    ReplyDelete