Saturday, October 8, 2011

Hijabiesta

Salam malam ini bapak bosan siooooOt. Nak baca buku? Hmm terasa macam dah pandai giler *boleh muntah dengan sopan. Ekceli terasa malas nak baca buku sebab buku yang aku nak baca ni buku Sejarah. *malas.. okay hati kotor. Ahaks~

So macam takde kerja sangat. Hobi bila bosan mesti nak bukak youtube @ Google untuk cari bahan bahan ilmiah atau sengaja nak tambah ilmu pengetahuan melalui internet. Takkan lah aku bukak youtube nak tengok gambar porno dan video porno kot. *Alah apa salah nya sekali sekala melayan tengah2 malam. Hotak hang.

Sekali cek bukak hana tajima style fuhh! Rupanya banyak lagi yang aku tak tahu. Ergh memang tak boleh jadi betoi. I bukak lah dalam 10 tab sebab bila bukak satu nampak kat tepi tepi tuh macam best buka lagi dan buka dan buka. Apa salah nya kalau aku share dengan korang video ni. Mana boleh tengok sorang2 tak berkat *gelenggeleng









*Yang ini paling suka sebab menampakkan kita muslim.
Cara tudung memang menutup aurat sepenuhnya. 5stars!





Ini pula sangat simple. 2 langkah je pongg.


Kejap2 ..larat ke uOls nak tengok nih? 5 je koOt weh! Hehehe.


Tag dis to (seberapa banyak yang aku nak tag) gadis yang berhijab:


2 comments: