Thursday, November 17, 2011

Football Squad!

Hai semua. Bertemu kita lagi sekali. Huh... Lagi sekaleyyyyyy!


Okay malam ini selepas seantero rakyat Malaysia dan Indonesia menyaksikan perlawanan sengit bola sepak, hampir semua lah jugak nak bercerita dekat belog, dekat Twitt-jer, dekat Faceback pasal bola. Hewhewhew nyampah den. Tahulah kekasih hati eden ada dalam permainan u olls nak bisik pula. *ouch, pewacan! Apa - apa pun tahniah buat pasukan Harimau Malaya a.k.a Malaysia a.k.a apa lagi? Tahniah Khairul Fahmi penjaga gol yang sangat cekap dan Syahrul Azwari Ibrahim yang telah menjaringkan gol pada minit ke 18 eh? Ntah. Im proud to be Malaysian you know orang Endon sekalian??!!

So, Indonesia tewas dengan Malaysia jadi esok cuti. *Takperlulah begituwww cik Ainaa. Sini saya senaraikan nama - nama 20 pemain Skuad Bolasepak Malaysia Sukan Sea yang ke 26.\

Penjaga Gol : Khairul Fahmi Che Mat dan Izham Tarmizi Roslan.

Pertahanan : Mahali Jasuli, Muslim Ahmad, Fadhli Syas, Amer Saidin, Asraruddin Putra Omar, Zubir Azmi.

Tengah : Syahrul Azwari Ibrahim, Yong Kuong Yong, K Gurusamy, Shukur Jushoh, Irfan Fazail, Nazmi Faiz Mansor, Fandi Othman, Wan Zaharulnizam Zakaria.

Penyerang : Baddrol Bakhtiar, Ahmad Fakri Saari, Izzaq Faris Ramlan, A Thamil Arasu.


Jadi kepada sesiapa yang masih tidak mengenali wira Malaysia ini. Betul ke aku cakap? Apa lagi.. Mr Google lah lepas ni eh! Semoga mereka - mereka ini dapat mempertahankan pingat emas pada sukan sea yang ke 26! Aminnnnnnn.

3 comments:

 1. bngge jd anak mlysia! hahhaa :p

  ReplyDelete
 2. There's shocking news in the sports betting industry.

  It's been said that every bettor must watch this,

  Watch this now or quit betting on sports...

  Sports Cash System - SPORTS BETTING ROBOT

  ReplyDelete