Monday, December 5, 2011

Cerita tak best

Salam pembaca. Nah.. Saya tetap nak menulis walaupun terasa macam pembaca hanya seorang. Tak apa. Janji ada orang baca walaupun seorang. Awak - awak tahu tak macam mana nak ringankan belog? Hahaha belog saya nih berat banget rasa tak larat nak dukung dah >,<

Help me help me help me blizzzzz! *menyusun sepuluh jari

Semalam kot aku pun lupa ada perkahwinan kakak sedara aku. Hmmm. Cerita dia tak best,





Comel je kan? Kau agak sedap ke tak? Hahaha.


Tengok budak belakang, muka inesen hahahaa xD



Malam potong kek. Potong kuihnya.. potong kuihnya.. *lagu indon


Kek lah dekat jari saya. :p


Hahah masa nih kiteorang boring geela tak tahu nak buat apa. Tunggu pengantin lambat sangat. Pukul 12 baru nak pergi make up. Pukul 2 baru bertolak. Pukul 2 weh?!




Pengapit lelaki buat muka inesen >,<



Suka yang ini.


Me sekeluarga hokay.


Mama and anak buah dia. Hehehe.

"nak tarik pengantin boleh?" kata abang silat >,<

Abang silat nih memang.. memang.. memang comel. Memang! :p

Okay ada yang menderita kebosanan?! Boleh get off from dis page kata orang dulu - dulu yang selalu main myspace kihkih. Halamak! Esok ke Kelantan balik atas hal - hal tertentu?! Hamagawd *pengsan 5 jam