Wednesday, December 21, 2011

ainaa is in a relationship with..



sebenarnya entri aku nih takde kena mengena pun dengan relationship aku yang aku buat sesuka hati aku tadi.  dan entri kali ini tak de pun nak cerita pasal relationship2 bagai. hahaa. so korang kena tipu! haha. okay boleh tekan button X :p emmmm cukenyeewwwww itewwww cukenyewww awak tekan button X! xD

aku saje je nak tukar2 status. boring ar asyik single je. nak gak rasa mcm mana kalau status relationship hahaha. itu lah korang. gelojoh :p okay! hmmm cuba korang tarik nafas dalam2 dan jgn lepas smpai korang tut..tut..tut..*panggilan terputus*..

salam semua.(baru nak bg salam). kenapa ek muka korang macam comel semacam je hari nih. haaaa makan aiskrim eh? haha (takde kaitan makan aiskrim dgn muka comel). okay tadi aku loncat - loncat dekat blog korang. caye tak? alaaaaa.caye lah. caye lah kat kita. haha.

so aku terjumpa satu blog nih. dia post dekat fb. aku suka baca. okay mula nak berlagak nak ckp ng semua org yg aku suka membaca haha. ntah aku pun lupa apa namap blog dia. aku dah close tab. sorry ar weh aku terlupa, nnti aku ingt aku bgthu kat dorg yg baca ni eh. T.T

so dia bgthu pasal novel interlok yg kena tukar tuh. okay okay bagus~ aku dah khatam dah pun. khatam satu bab je. hahaha. bagus bagus. nasib aku tak baca lagi sampai habis. aku nak hbeskan novel memang lembab. org sehari ,aku sebulan ya!

ELEH KAU INGAT KAU MACHO AR?!


tapi aku rasa kan sebelum novel tuh kena pulang balik, baik aku baca. yelah nak tahu jugak cerita apa yg syiok sgt smpai nak tukar2 buku nih. kahkah~

okay malas nak tulis panjang2. nnti org tak nak baca. hahaha.selamat bercuti semua. kahkah bukan ke nak habis cuti da weh -.-





p/s :

1. "hai akak buat apa?, saya tengah chatting dgn org terpenting tapi bukan bf saya. dia sepupu kepada syahrul"


2. "dahsyatnya awak.btw saya kawan kepada syahrul"



motif? MOTIF APA?! MOTIFFFFFFFFFFFF! -.-

4 comments:

  1. Haha.Takde Motif.Konserto terakhir best tau.uhuh :)

    ReplyDelete
  2. novel tu dah banyak kali khatam. best!

    ReplyDelete
  3. Form5 next year pakai novel lama dulu an xD Yea, ehehe tk serabut sgt nk baca :D

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete