Sunday, December 4, 2011

OMBAK RINDU

Salam semua. Fuh tahu tak saya rasa nak mati saje tak tengok laptop tiga hari. Hahah ini gara - gara adek aku nak guna laptop nih. Mestilah game apelagi. Aku pulak duduk tempat lain dia duduk tempat lain. >,<

Okay semalam kezen - kezen tercinta aku ajak aku pergi tengok wayang. Katanyya nak tengok Ombak Rindu. Aku okay je. Tapi Abang Mie kata tak payah nak reserve2. Kita pergi je kalau takde ,balik! Aku gelisah je. Aku tetap nak tengok! Tak mungkin dah habis. Hikhik.

Alhamdulillah tiket masih ada tapi pukul 11.35 malam. Tak kira nak tengok jugak! Kihkih.

Cerita ini cerita paling best di dunia. Betul tak tipu! Tak rugi aku tengok. Tak rugi aku nangis hahaha. Biasalah cerita cinta dramatik.

Awak - awak pernah bercinta tak? Mesti pernah. Dah nak kahwin dah pun kihkih. Tapi ada yang kata cinta itu kejam. Ergh!

Cinta itu tak kejam. Cuma manusia yang tak pernah menghargainya. Aiceh apahal tiba - tiba aku boleh menghafal skrip nih hahaha.

Korang percaya tak nih aku pergi tengok ombak rindu? Kalau tak percaya tak apa. Batu dan pasir menjadi saksi kami. ahaks!~

Aku nak bercerita panjang aku pun tak suka. Apa kata korang layan saje gambar - gambar dia okay? ^^

Source : Google
Aris terpaksa menikahi Mila. Lisa sebagai Mila. Gedik kot Mila nih. Aku lempang jugak. Tapi dia cantik :P

Source : Google

Yang ini paling sedih. Aris menangis, Pak Dollah menangis, Izzah menangis. Aku menangis semua menangis hahaha xD

"Errr pak dollah, Sebenarnya kitaorang sudah kahwin 2tahun lalu"


Source : Google
Ini pun sedih. Tengah sedih - sedih tiba - tiba nak gelak sebab Izzah tiba - tiba baring sebelah Aris (satu katil)

Source : Google

Lasty mereka bahagia. Cerita ini sangat seronok weh! Rugi tak tengok. Baik korang pergi tengok sekarang. Ajak mak - mak ayah - ayah korang (over) :P Akhirnya aku berjaya mengeluarkan airmata yang sangat deras walaupun cuba untuk menahan. Wah deras gituh! >,<

Selamat menengok semua.


2 comments:

  1. Dah tengok dah , tapi macam tertanya tanya , part mana yang sedih tu yee .

    ReplyDelete