Sunday, February 5, 2012

kelahiran nabi hari ini.

hah, betul ke hari ni hari ahad. *gosok-gosok mata* ah lagi dua hari aku balik pulak asrama. okay sangat BEST. *pusing belakang buat muka*



hari ini hari kelahiran Nabi Muhammad S.A.W, jadi seluruh dunia sambut Maulidur Rasul. ada yang post dekat facebook, twitter selawat-selawat semua.

harap - harap semua insan yang mengepost selawat dekat facebook mahupun twitter mengamalkan selawat ke atas Nabi bukan hari ini sahaja tapi hari lain juga. so hari ni korang berjalan ke mana saje? kite duduk rumah saje jaga muka. mesti korang pun ikut perarakan - perarakan tuh kan. okay great! sayang korang.

hm cerita pasal sambutan maulid. tiba - tiba teringat pada tanggal 14 feb nanti. haaa cerita pasal 14 feb semua senyum sampai ke telinga. ada apa eh? perlu ke? boleh atau tidak? kenapa?! okay malas nak cerita. nanti tak surprised, dan kalau cerita sekarang korang akan lupa. korang kan cepat lupa mengalahkan pak lah.

to be continued u girls (also guys)..!

1 comment:

  1. Hehe.Takde perarakan ke kat ERT tu?ehhe

    Btw,cerita pasal 14 Feb tu interesting.Tak sabar nak baca!

    ReplyDelete