Tuesday, May 29, 2012

next header. oh yeke?

Haaa besar gedabak kau post title aku. puas hati kau manusia??!! harhar.. *gelak paksa*

Assalamualaikum. ehem ehem (tak perlu kot berdehem) nampaknya hati aku dah terbukak nk tukar segala tema di blog ni. alah tema apa lah sangat pun. warna je kot. warna hijau tahi anjing dan merah jambu tahi lembu.

itu pun kau nak banggakan??!!

tengok cermin tak hengat dunia. panggg sekali kat muka dia ni.
yelah memandangkan korang pun dah boring, balik-balik warna pink kau tuh. katil pink, tuala pink, shampoo pink, bantal pink, bedak pink, sikat pink, pensel pink. so aku pagi tadi tukar rupa dia sampai sekarang baru nak siap gamaknya buat benda menatang ni. tadaaa warna hijau. ada jugak lah tercalit warna pink.

aku dah janji aku kahwin nanti nak warna hijau pink. kebai.

kalau korang tengok gambar dekat post ni lah gambar original tanpa sebarang make-up. sesuku inci make-up pun wa tak pakai lah bradeerr. jangan risau lah. wa pakai nanti wa kahwin dengan lu je. (lari topik lah minah ni)

lagipun aku tukar ni sempena nak meraikan adek aku (che adli hakimi bin che anuar) sunat. horay! horay! dah kene potong!(haha) mesti pelik. jangan pandang jelik. dan.. aku tukar ni sempena nak raya. wahh wah kau nak raya ke nak trial ni? huaaahhh (menangis tak berlagu)