Friday, September 28, 2012

hari interaksi

hai assalamulaikum dan selamat pgi :'D

alhamdullilah bersyukr ke hadrat illahi. hari ini. saat ini. detik ini. aku dikurniakan nafas yang sempurna olehNya untuk hidup. semoga umur aku berpanjangan. insya-Allah.

SO!! (terkejut tak)

hari ni kakak kite dgn abah kite datang sekolah sebab ada hari interaksi. tapi kite macam tak rasa pape (maksud disini tak rasa nervous macam nak amek result pmr haritu) sebab dorang semua dah tahu result kite. al maklumlah sekarang teknologi makin moden. boleh cek dalam internet hewhewwww.

so, erm abah kite datang simbolik dia ambil berat dkt kite (wah!). even dah tahu pun result. mybe abah nak dgr cerita sir meor pasal kite kat kelas cemana kot. haha.

nevermind, kite tak risau pape pun. result for first trial ni takdelah baik sgt, dkt dunia ni ade mcm2 jenis manusia, so i bet ada yg tengok akan ckp "sgt baik". ada yg tgk akan ckp "sgt teruk". ada jgk yg tgk akan ckp "sgt sederhana". apa apa pun kite janjikan dgn abah mama along dgn kawan2 yg lain keputusan yang cemrlang bila tiba bulan 3 thun depan.

kite minta doa padaNya, minta doa dr kawan2, mama abah, dgn cikgu2. kite usaha, kite tawakkal. ya Allah makbulkan lah doa aku ini :')

kite usaha sebab kite sedar kite bukan dari golongan yang senang, kite sedar mama abah tak mampu nak masukkan kite ke ipts. serious tak tipu. kite sangat berat hati nak habiskan duit mama abah nak tanggung kite.

OK!!

semoga hari interaksi antara guru dan ibubapa berjalan lancar. insya-Allah :'D