Monday, September 24, 2012

Minta restu.

I was crying when i read this text. Erm mesti abah dekat rumah pun nanges jugak. Kite tahu, sebab abah dengan mama senang nak keluarkan air mata. Sensitif orangnya. Lagi-lagi kite tak pernah nak minta maaf, ambil berkat dari abah. Tetibe nak minta maaf mesti abah terharu and terkejut kan? Ape2 pun kite pun nanges jugak bila baca tex macan banyak sangat buat salah dengan abah and mama.

Kalau nangis dalam selimut tak pe jugak. Ni menangis masa dekat seminar masa tu orang semua tengah solat. Kite sorang2 dekat luar. Ngehe. Masa ni teringat dekat mama dgn abah dekat rumah. Tergerak hati nak mintamaaf.

Sanpaikan ada sorang ustaz ni datang, tengok nametag. Dan cakap.

"ainaa, jangan sedih2. Kalau sedih.. Minta pada Dia agar hati tenang, okay?"

kite angguk je. Nak pandang muka ustaz tu pun takleh sebab malu muka merah dengan hingusnye hehee tak malu :p

Apa apa pun sekarang rasa lega gila sebab dah minta restu mama dgn abah. Harap mama dgn abah sihat walafiat dekat rumah sana. Kite sentiasa doakan kesejahteraan mama dan abah, sentiasa minta dgn tuhan agar umur mama dgn abah panjang. Biar mama and abah dapat tengok kejayaan kite suatu hari nanti.

Okaylah tak nak tulis panjang panjang. Ini pun mata dah berkaca masa tengah taip2 ni. Nnti orang tgk malu pulak hehee.

Terima kasih sebab baca entri kali ni. Maaflah kalau ada 'typo' sbb saya update blog ni pakai phone. Touch pulak tu (eceh haha). So kite taip sekali pandang je. Maaf ye. Izinkan saya pergi ke perpustakaan sebab perpustakaan tu 'sejuk gila' babe :D