Friday, October 19, 2012

graduation

hai assalamualaikum semua.

alhamdulillah hari graduasi hari ni berjalan macam biasa. even letih nk mati sebab kene tawaf dewan dekat 7 kali lepastu kene ulang aling  dari bukit safar ke bukit marwah dekat nak patah kaki. i am still happy today. cewaah. happy lah sebab hari ni adalah hari saya sebagai graduan sepenuhnya. boleh tepuk kuat kuat sampai nak nipis tapak tangan. boleh pose sana pose sini. (dah mcm poser dh aku) haha.

dalam dua hari je kiteorang reharsal. tp nak pengsan aku. sakit kepala berdenyut denyut hmpir 58281km/j lajunya. wah wah!! :D

hari graduasu ni berlangsung pada pukul 2 petang. hari jumaat. aku pun tak tahu sebab apa buat petang. kalau dulu dulu buat pagi. segar sikit macam bunga mawar. kali ni buat ptg. layunya¡
paneh teghik pulak kan. cair make up mak ngah u ollssss taw dalam masa 5 minit je lepas berjemur kejap before masuk dewan. huahhh ngntuk jap >.<

ini gmbr masa rehearsal je. gmbr cantik cantik dlm camera. kalau nk tgk, tgk lah dlm fb kawan kawan kite. kite tkde fb.  ngeheheee (mengada)