Wednesday, January 16, 2013

(BW) "menggigil" habit saya.

assalamualaikum =) (tengah sakit2 perut ni pun larat lari nak hupdate belog sana sini ye)
habit di sini dapat didefinisikan sebagai... perkara yang semula jadi terjadi sejak kecil lagi kahkah.




kehkeh.. janganlah gelak tengok lukisan aku ni. ini first time taw aku buat. lepas download benda ape ke nama dia... Paint Tool SAI. aku terus nak buat cartoon2 comel ni. dats why cam buruk banyak sgt ni. just imagine pakaian aku pagi tadi yang simple geela babuntut.

aku lupa plak, lukisan dkt komputer dgn tangan tak sama. kalau lukis pakai tangan dia ade bengkok2 (bentuk2) sikit kat lengan tu. tp yg ini pun nak jugak bengkok nya. tak nak kalah~_~

jadi pagi tadi, aku nak bereskan hutang aku nak bagi dapat lesen L. L je okay bukan P. cuma 3 jam je. lama tu. amali satu jam je padahal. ade masa lebih tu kan. orang tu suru bawak kereta. katanya..

"kita belajar basic je, nanti awak dh dpt lesen L, baru belajar betul2"

aku ape lagi. nebes tak hengat dunia lah harharhar. =D

sedang dalam ketakutan ya amat
nampak macam avanza gituw! kereta kancil je padahal. aku masukkan je kan kereta ni. betul kan itu ini itu ini. yang baju purple sebelah tu kata (pengajar)..

"awak cam takut2 je nak bawak kete nape ni?"

"eh takdelah mana ada"

Ainaa ni suka menipu sangat. padahal jantung terketar2 taw. eee cubit karang! xDD

aku tak tahu sama ada aku sorang yang blur atau ade lagi yang lebih blur dari aku. aku sedeh, tsk tsk T_T
ape ape pun. aku enjoy! =)