Thursday, January 17, 2013

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih.

Assalamualaikum =)

pagi2 cam ni dah update blog kan. yelah otak tengah segar bugar. jari jemari runcing pun masih rajin lagi nak menaip. tangan pun tak kurang jugak, tak penat nak tekan new tab 10x nak jalan2 dekat blog korang. terharu tak? heee.

bagi sesiapa yg tak berapa tahu pasal segmen2/giveaway bagai tu, tu semua macam satu pertandingan dalam belog. ade yang nak pemenang 30 orang terawal je, ade yang amek random. dn sbgainya. tapi yang pasti, hadiah dia mesti best2.

jadi hari ni aku nak join segmen top up by blogger emas putih. haha dengar cam kelakar kan. tp bnyk gila topup dpt nanti kalau rezki kite yang menang. (nampak tak yang aku ni terdesak nak topup?) =P

sesiapa yang nak join boleh klik sini! hurry up sayang =P


Segmen Top Up by  Blogger Emas Putih