Wednesday, February 27, 2013

(bw) genting dengan kawan-kawan.

Assalamualaikum =)

hai pakciks and also the makciks sekalian. sejak dua menjak ni kan kite rasa macam kite takde perasaan. hati ni kosong.. kosong.. ohhh.. kite nak ambil exam pun. tak rasa apa-apa. takut, gementar, apalagi cuak lah, berdebar-debar lah. mana ada. hati ku kosong sejak dua tiga empat menjak ni.

kite tengok orang lain cuak lah berdebar-debar lah sampai sejuk tetangan ni. ya allah. kesian dia terlebih hormon agaknya kuikui. even nak pergi genting pun kan rasa macam nak pergi kedai mamak je. perasaan eksaited, tak sabar2 hilang gamaknya. mungkin kite ni ada masalah mental siket kot. kehkeh.

kite and ze gang memang dah plan lama dah. tengah study pun boleh lagi cerita pasal genting lah, sunway lagoon lah. padahal exam tak habes lagi taw. konon dah pandai sgt letuw tak nak fokus kat study =P (janganlah marah, ala tomey2) tak sampai genting lagi dah plan nak pergi uss (universal studio singapore) akhir tahun ni. memang nafsu berjalan kuat sangat hamba-hamba ni ^_^

mungkin bukan rezeki bagi kite and ze gang nak main banyak permainan yang super awesome dekat sini. sebab keadaan sangat tak mengizinkan. kite dapat main bebebebebeeerapa game je. dan sangat memenatkan. apa2pun seronok sebab dapat berkumpul macam ni. mana pernah berkumpul semua sekali satu gang kecuali dekat asrama/sekolah =)

thanks oll for the coperation. love u oOOOooolls (till jannah)! oink!oink!


in the cable car. lama nak sampai siap boleh menjahit lagi. ngehehe over siket.


nak masuk rumah hantu. semua takut terketar- ketar nak patah balik! ekceli tak de ape pun yang menyeramkan keadaan dia yang gelap je=)







having marrybrown with ze girlfriends.





maaflah gambar berterabur sana sini. main upload je. untuk pengetahuan, semua kami dari kos yang sama , kelas yang sama(fesyen), study bersama, rehat bersama. kemana-mana bersama. apa2 pun. sekarang cuaca kan tak berapa baik. kerap hujan je. so baik tak payah pergi lagilah. tunggu lah musim panas siket. okay sayang? =D before balik kite orang naik roller coaster dekat indoor. ingat nak masuk wayang 4D (20min berterusan). tapi beratur panjang katanya. ='D

balik tu beli lah siket chocolate. ehem =D