Saturday, June 8, 2013

The MDS

hai assalamualaikum =)




apa khabar siswa dan siswi? tip top! meletop! masyuuukkkk~

haha alhamdulillah tamat sudah program mds (minggu destini siswa) bagi seluruh uitm dekat malaysia ni hihi. termasuk uitm kampus seri iskandar. ungkapan dekat atas tadi ekceli trademark taw atau kalau nak pergi mana2 kena cakap benda alah tu dulu. then baru dia lepas haha. ini semua penangan abang zul kita lah ni. haha

ehm well. tak sangka program ni best geela babeng gamaknya! tak boring,tak tension. rasa enjoy sangat. kakak2 and abang2 yang memimpin kiteorang pun baik sangat + sporting geela hikssss. dah seronok sangat, bila nak berpisah rasa sedih sampai langit ke tujuh katakaw. ada jugak yang menangis. aloloooo shoo sweet ah harhar.

ada lah yang boring. itu pun time taklimat-taklimat. sampai tersengguk-sengguk kepala kita di buatnya. adat lah...

oh yes, dasat kan abang2 dan akak2 kita ni boleh control kiteorang ni yang jumlahnya 2 ribu lebih. dan kiteorang pun boleh bg kerjasama yang baik sekali. wuwuuu -_- walaupun kiteorang (siswi) wajib pakai seluar trek suit dkt bahagian dalam and pakai tudung bawal dan 3 pin ke bawah tapi tak heran kot. kot lah. harhar bagi kita, kita tak heran sgt pasal benda-benda ni. mula mula je merungut, lama-lama okay je.

terima kasih abang2 cute dan kakak2 cute kita ni sebab bagi layanan yang baik sekali. lepas ni dah kena berdikari, takde lagi orang tunjukkan mana satu tempat itu dan ini. huhu T_T best sebenarnya jalan satu kampus sampai baju basah basah hmm. nevermind,perkara ni akan jadi perkara biasa lambat laun.

okaylah sampai sini je,ada apa apa boleh lah tanya kat twitter ke, facebook ke, wechat ke, whatsapp ke, viber ke, line ke, eh eh over pulak.