Saturday, September 7, 2013

Apa barang cerita pasal pakwe dekat belog? meh sini.

assalamualaikum =)


aucakkkk! haaa tanjat tak?! tanjat tak?! ahaks~

ya allah berkurun lama kita tak hupdate belog kan! rasa macam dah takde orang baca dah pun. tak pelah biarlah cakap sorang-sorang pun apa salahnya. kadang-kdang cakap sorang-sorang ni lagi bagus kankankan. walaupun nampak macam empat ratus lima puluh ribu suku otak dia.

disebabkan kita hidup keseorangan dalam bilik nan kecik di dunia ni, kita memang layan perasaan habis. mana taknya, cooooba kau tanya mana pergi roomates kita? (pergi jadi facilitator gamaknya tak hengat dunia)

sedar tak sedar dah nak final. bak kata kaklong banglong twitta kita 'final exam is just around the corner...' *horror tone* tak gituh?

weh cepat nya weh cepatnyaaaaaaa. tsk T_T tsk T_T rasa macam tak lama je lagi nak naik pelamin (mainan tulisan je)

haaaa anyway kita dah nampak orang sekeliling kita dah macam cacing kepanasan. hati tak tentu arah. final project banyak tak siap lagi. ini tak study lagi. esok nak buat itu, esok nak buat ini. banyak sangat kerja sampai tak tahu nak buat mana satu (cakap untuk diri sendiri ye?).

whatever feelings now, whatever situations now, hope we all can do the best for the final!yeah caiyok caiyok!*penumbuk naik ke atas dua kali

haa semangat macam tu lah yang kita nak tengok. "caiyok!caiyok" katakaw...

oh waitttttttt! waittttt....., sebelum menutup tirai laptop (hahaha) disini ada yang sedang dikecewakan? ada yang sedang bersedih? ada yang sedang patah hati? alolooloooo sian dia. takmo sedih sedih, takmo takmo...

jangan hiraukan, move on, sibukkan diri, berdoa, tawakkal. allah buat sesuatu ada sebabnya. salam =)