Sunday, October 27, 2013

Bosan dengan weekend yang hambar

assalamualaikum (=

hai semua. akhirnya berjaya jugak aku menempatkan sepasang mata aku dekat depan laptop nih. haaaa berkurun jugak aku tak ngadap laptop macam ni. kalau dulu masa sekolah tak kira lah ada pmr ke spm ke hari hari ngadap laptop sebab nak update belog je lepastu stalk belog orang lepastu gelak sorang senyum sorang. terasa busy sgt diri ni. kalah penyanyi tersohor di dunia.

aku memang dah plan nak pergi icity. asalnya nak pergi WAX MUSEUM yang patung-patung lilin personaliti terkenal tu, tapi bila aku survey harga macam lari bajet je. Dewasa masuk RM100. kanak - kanak rm80. eh helo dengan harga macam tu aku boleh beli macam-macam (beli lagi, takde topik lain ke?) bukan tak setuju dgn harga rm100 tu, setuju je sbb benda tu dari luar negara aite, masalah aku je.. no money no entry okay!

so aku putuskan nak pergi Trick Art Museum memandangkan aku tak pernah lagi pergi. Dulu murah je rm5, au tahu sebab kakak aku pergi sebelum ni masuk rm5. Malam tadi pergi masuk rm10. agak jakun jugak aku nih, masuk-masuk nampak artwork yang aku blaja. dan aku cuba ingatkan balik apa nama artwork tu hahaha ada yg ingt ada yang lupa.

ah lantak lah! mona lisa ke mona ainaa ke citer dia skrg aku nak bergambo! =P



haaa tulisan ni memang dah sedia ada dekat dinding tuh. bukan suka hati aku nak edit edit kehkeh :D



kalau tak silap aku lah nama artwork nih The Swing.


Mona lisa











yadda yadda yadaaaaaa. lepas pergi museum nih. aku pergi masuk snowalk plak. dengan pakai skirtnyah! mak datuks. sejuk gila. ini lah kali ketiga dahku memijakkan kaki ke dalam snowalk. kebas kaki dahku.




balik tu singgah HR Steak House sekejap makan makan. lapaq sengoti..

oh erm tu je untuk hari ini. apa apa pun masa terluang dengan seronoknya walaupun migraine dari petang smpai balik. jangan lari tunggu next entri yaaaaa! =")