Thursday, February 20, 2014

Bukit #1

Assalamualaikum =)

alhamdulillah fuhh! (hembusan nafas 1kilometer jarak) its almost one year plus plus plus aku tak hupdate belog. lately ni kawan2 hingusan aku hebat perkatakan tentang blog aku. aku pun agak tercabar gak bila dorang2 semua sibuk dok cakap2 pasal blog aku tapi aku duk diam xhupdate2. al-motifffff tubuhkan belog tapi xhupdate2. rasa sungguh buang tenaga dan waktu disitu. baik tolong mak goreng pisang dekat dapur.. gaytew!


okay so dear silent readers sekalian.. hmm xmengapa jangan risau. i'll try to update as many post as possible.. kenapa blog ditinggalkan sekian lamaaaanya?! sampai aku sendiri rasa macam whatthehellfjifjviefeii59fjc@% bila stalked belog sendiri! ya tohaaaan! mana masa aku untuk aku luangkan seciput je untuk laman sesawang aku ni?! dem. nampak sangat xpandai bahagikan masa.

hahaha katanya sibuk sangat sampai xsempat nak hupdate. like seriously, sibuk nak matik. ada je kerja nak siapkan. bila free je mesti fikir nak rehat/nak enjoy/lepak dengan kawan2. lifeless siak. kau xtengok aku buat kerja lagi, lagi rasa macam lifeless. tapi tu lah life aku sekarang.. okayh! namo sedey sedey k.

kalau sedey jom tengok gambar2 ni. pasti terasa indah. hehehe =) tengok je.. jangan screenshot masuk dalam hati. aipp!








aku suka gambar ni. kata orang mcm hanis zalikha. kehkehkeh! haaa mula lah ni nak kembang semangkuk.






in real life aku paling rendah. ini punca daripada ketidakstabilan batu tu..


post kali ni aku pergi bukit broga. huhu cuti mid sem (2weeks) aku habeskan masa aku dengan mendaki je. maaflah baru nak post.. ekceli dah lama dah nak hupdate nak cerita tapi sebab sikap suka tangguh2 ni (konon busy) menyebabkan hari ni baru nak post! huahua sedeyyyyyy mak noks *baca dalam nada sengau*.

gambar abang2 kacak 3orang tu kenal masa dalam pendakian lah ye kahkahkah! ceh katanya pernah tengok muka aku.konon.. nak ngorat lettuw keeeen.. (perasan level 99%). nyways, abam2 atas tu especially yg tgh tu mmg sporting hbes lah. xterlayan plak aku.

bertolak after subuh around 7am. sampai kejap je setengah jam lepastu. tapi nak sampai ke puncak tu dalam 2jam kot (untuk perempuan macam aku), kalau kau straight je xbenti sekejap je sampai.impossible gila kalau kau xbenti. tpi kalau kau xbenti kau mmg power ah wa cakap lu..

okay will be continue.. insyaAllah