Tuesday, July 1, 2014

saling membantu #Day2

assalamualaikum =)

(entri khas untuk mereka yang comel : arif dan yus)

hai dora datang lagi! hari ni nak update short entri je. nak lebih banyak gambar daripada tulisan. sebab in real life pun hari ni saya jadi seorang yang pendiam-tak-ada-mood secara tiba-tiba. mungkin gangguan hormon. hormon sangat tak stabil.

tambah lagi masalah yang dah 5bulan lepas tak habes-habes. im crying inside and nobody knows! (oh gitu, kuat nya awak)

okay lets continue saling membantu story =) (fyi, before entri ini, ada satu entri pasal ini jugak tapi episod pertama. pergilah baca kalau belum baca. ye saya tahu semua ni duniawi, tapi untuk mengikuti perkembangan saya apa salahnya =P)



hari ahad sudah tiba. pagi pagi semua macam lepat liat 10 ketoi susah betoi nak bangun. nak kena pergi jemput, baru nak keluar bilik dan makan. oh sho shad adik adik awak ni =P so around pukul 11 kot kiteorg dah bertolak dr rumah ke ampang mula-mula. tapi xjumpa tempat dia. so xjadi, ke ktm KL terus. di sini lah ia...



kita sebenarnya penat kot pose banyak kali. semua ni gara-gara arif paksa kita.
pandai arif paksa sampai kita jadi rela hati bukan dengan terpaksa (ouch!)


feeling la akak. haha =D


so here's the photographer. bergaya kan macam saya jugak =) (ececeh perasan tahap 100 tingkat menara gading) sebenarnya banyak geela gambar tapi takkan nak upload semua kan? nanti rasa macam EEE TOLONG LAH PADAM KENAPA COMEL SANGAT. eh eh tak tak haha =))

and balik uitm smpai dalam 10lebih malam kot. penat geela dan terus pengsan balik tuh (untuk pengetahuan semua, tak sempat mandi pun saya. eee ucuk masham kepam!)

big thankyou to Mohd Arif Yusri Bin Mohd Johari boleh panggil abang Yusriiiiii~ for entrusting me and suka buat lawak (original lawaks kay. kau mampu?), belanja makan belanja semua, tolong kita buat itu ini semua, thankyou yus sebab asyik merajuk buat muka (kau ingat comel kersss). harap hubungan kawan kita bertiga bukan setakat di bibir sahaja. ohok ohok. maksud saya, bukan setakat disini sahaja =) amin.

okaylah, pattern works still tak siap lagi. semoga berjumpa lagi di next entri! ciao!